Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel LetterkennyBeskrivning: Letterkenny är en pittoresk irländsk stad men omkring 15 000 invånare som ligger 56 kilometer norr om Donegal. Radisson SAS Hotel Letterkenny ligger endast fem minuters promenad från stadens centrum. Hotellet kan erbjuda 114 vackert inredda gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Letterkenny är bland annat utrustade med kabel-TV, mini bar, säkerhetsskåp och byxpress. Som gäst på hotellet har du också tillgång till Internetuppkoppling. Vidare kan du brygga upp dig på en kopp te eller kaffe på rummet. Radisson SAS Hotel Letterkenny kan erbjuda roomservice dygnet runt, samt även en tvättservice.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt rum på Radisson SAS Hotel Letterkenny direkt via hotellets hemsida. För att vara säker på att få tag på ett rum så ska du alltid se till att vara ute i god tid med din bokning. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt så ska du alltid kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Om du tänkt förlägga en konferens i Letterkenny är detta hotell ett utmärkt alternativ. Radisson SAS Hotel Letterkenny kan erbjuda 7 konferensrum och en stor balsal. Hotellet har en kapacitet på att ta emot sällskap på alltifrån sex personer upp till 600. Konferenslokalerna är moderna och är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga.

Träna: Radisson SAS Hotel Letterkenny har ett fullt utrustat gym med moderna träningsmaskiner och fira vikter. Du kan även ta en simtur i hotellets swimmingpool. Förutom detta finns det bastu samt möjlighet att boka tid för massage och andra välgörande behandlingar.

Restaurang: TriBeCa Restaurant erbjuder en meny som anpassar sig efter säsong, och som tillagas av irländska ingredienser. På restaurangen dinerar du i en vacker och avslappnande atmosfär. På söndagar serveras en välsmakande buffé. På Oakk Bar & Grill intar du din lunch. Under kvällen serveras även lättare rätter. Oakk Bar & Grill är den perfekta platsen för dig som vill umgås med vänner och kollegor över en välsmakande cocktail.

Ta sig till hotellet: Hotellet ligger 47 kilometer från City of Derry Airport. Härifrån kan du bland annat flyga till London, Dublin, Glasgow och Liverpool. Avståndet från Letterkenny till Belfast är 166 kilometer. Om du tänkt att ta bilen till Letterkenny så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24.