Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel LissabonBeskrivning: Den portugisiska huvudstaden Lissabon lockar varje år en strid ström av besökare från världens alla. Några av stadens mest berömda sevärdheter är klostret Mosteiro dos Jerónimos, hissen Elevador de Santa Justa, Gulbenkianmuseet, Castelo de São Jorge och Belemtornet. Radisson SAS Hotel Lisbon är mycket fint hotell som kan erbjuda 221 stilfullt inredda gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Lisbon är bland annat utrustade med TV, mini bar, AC, säkerhetsskåp, hårtork och möjlighet att stryka sina kläder. Förutom detta har du som gäst på hotellet tillgång till Internetuppkoppling. Radisson SAS Hotel Lisbon kan också erbjuda tvättservice. Roomservice går att få dygnet runt.

Bokning:
Du kan göra din bokning genom att surfa in på Radisson SAS Hotel Lisbons hemsida. För att vara säker på att få tag på ett rum så bör du vara ute i god tid med din bokning. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Hotellet har 12, nyligen renoverade, möteslokaler. Samtliga dessa lokaler är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Personalen på Radisson SAS Hotel Lisbon är mycket van vid att stå som värdar för konferenser och andra möten, och hjälper ert sällskap så att allting flyter på så bra som möjligt.

Träna: På Radisson SAS Hotel Lisbon finns ett fräscht fitness center, som är utrustat med moderna träningsmaskiner. Under din vistelse på hotellet kan du även spela golf och tennis.

Restaurang: Bordalo Pinheiro Restaurant är en mycket fin restaurang, där du under lunchtid kan avnjuta traditionella portugisiska rätter i mysig miljö. På kvällen samsas regionala och internationella rätter på menyn. På Malhoa Cocktail Bar varvar du ner med en cocktail och lyssnar på skön livemusik. Här umgås du i avslappnad form med vänner och kollegor.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Hotel Lisbon till stadens centrum är 10 minuter, och till den internationella flygplatsen, Portela Airport, 5 minuter. Det tar kort tid att promenera från hotellet till tunnelbanestationen Campo Grande. Väljer du att ta bilen till Lissabon, eller hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. Att ha bilen parkerad vid hotellet kostar 12,80 EUR per dygn.