Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel LiverpoolBeskrivning: Liverpool är en stad i nordvästra England med omkring 450 000 invånare. Staden är för många synonymt med två saker: sjöfart och The Beatles. Men Liverpool är stad som kan erbjuda något för alla intressen. Radisson SAS Hotel Liverpool är ett fint hotell som ligger i stadens affärsdistrikt. Många av stadens stora attraktioner ligger i närheten av hotellet. Radisson SAS Hotel Liverpool 194 gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Liverpool är bland annat utrustade med platt-TV, mini bar, hårtork, säkerhetsskåp och möjligheten att stryka sina kläder. Förutom detta har du som gäst på hotellet tillgång till bredbandsuppkoppling. Radisson SAS Hotel Liverpool har också en tvättjänst.

Bokning: Du kan boka ditt rum på Radisson SAS Hotel Liverpool direkt via hotellets hemsida. Det är alltid en fördel om du är ute i god tid med din bokning. Om du väljer att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Hotellet kan erbjuda 9 fräscha möteslokaler, som är fullt utrustade beträffande teknisk apparatur. I det största mötesrummet får upp till 180 personer plats. Personalen på Radisson SAS Hotel Liverpool är mycket duktiga på att arrangera konferenser och möte, och hjälper er så att alltid flyter på så bra som möjligt.

Träna: Radisson SAS Hotel Liverpool erbjuder mycket goda möjligheter för dig som vill motionera. På hotellet finns bland annat gym och swimmingpool. Du kan få en personlig tränare. Vidare kan du bada bastu eller sola solarium. Förutom detta kan du boka tid för diverse välgörande behandlingar.

Restaurang: Filini Restaurant serverar utsökt mat från det italienska köket. Du dinerar i en mysig och romantisk miljö. Utanför restaurangens fönster flyter floden Mersey. Efter en lång dag, fylld av turistande i Liverpool eller affärsmöten, så kan det vara skönt att varva ner med ett glas vin eller en cocktail på The White Bar. Här kan du också välja mellan några lättare rätter, som sallad, pasta eller tapas.

Ta sig till hotellet: Radisson SAS Hotel Liverpool ligger bara 10 minuters bilfärd från motorvägarna M6 och M62. Från hotellet till tågstationen vid Lime Street är det endast 10 minuters promenad. Avståndet från Radisson SAS Hotel Liverpool till Manchester International Airport är 56 kilometer. Det finns möjlighet att parkera bilen i anslutning till hotellet.