Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel LuzernBeskrivning: Luzern är en stad i mellersta Schweiz som har omkring 60 000 invånare, varva de flesta är tysktalande. Stadens är ett viktigt handelscentrum och en mycket populär destination för turister. Radisson SAS Hotel Lucerne är ett fint hotell som ligger centralt beläget i staden. Hotellet har 189 vackert inredda gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Lucerne är bland annat utrustade med platt-TV, Internetuppkoppling, säkerhetsskåp, mini bar, AC och hårtork. Du kan också brygga upp dig på en kopp kaffe eller te på rummet. Förutom detta kan Radisson SAS Hotel Lucerne även erbjuda en tvättjänst.

Bokning: Du kan boka din vistelse på Radisson SAS Hotel Lucerne via hotellets hemsida. Eftersom Radisson SAS Hotel Lucerne är ett populärt hotell är det ett gott råd att se till att vara ute i god tid med sin bokning. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du komma ihåg att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Lucerne är ett mycket bra alternativ för dig som letar efter konferenshotell i området. Detta hotell kan erbjuda 13 mycket fina möteslokaler, som är väl utrustade när det gäller teknisk apparatur. Personalen på hotellet är mycket van vid att stå som värdar för konferenser och hjälper ert sällskap så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: På hotellets femte våning hittar du ett fräscht gym, med moderna träningsmaskiner och fria vikter. Vidare kan hotellet erbjuda bastu, ångbad och avslappningsrum, med en härlig utsikt över bergen. Om du är intresserad av att prova på någon annan form av sportande kan du höra dig för med personalen i receptionen.

Restaurang: På Luce serveras fina gastronomiska anrättningar i en mysig miljö. Om du är sugen på ett gott glas med rödvin så ska du slå dig ner i hotellets Wine Lounge. Ett annat bra alternativ är Luce Bar, där du kan avnjuta en cocktail och lite snacks från Medelhavet i en cool retro-miljö som andas mycket 70-tal.

Ta sig till hotellet: Från Radisson SAS Hotel Lucerne är det gångavstånd till Centralstationen. Avståndet till Zürich Airport är 70 kilometer. Om du väljer att bila ner till Luzern, eller skaffa en hyrbil väl på plats, så kan det vara en god idé att i förväg skriva ut en detaljerad färdanvisning, från exempelvis sajten Map 24.