Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel LyonBeskrivning: Lyon är Frankrikes näst största stad och är bland annat känd som landets gastronomiska huvudstad. Sedan 1998 finns vissa platser i Lyon med på UNECO:s världsarvslista. Radisson SAS Hotel Lyon ligger i hjärtat av stadens finansdistrikt, nära varuhuset Part-Dieu. Hotellet kan erbjuda 245 gästrum, som håller mycket hög klass.

Faciliteter:
Rummen på Radisson SAS Hotel Lyon är bland annat utrustade med TV, telefon, AC, mini bar, säkerhetsskåp och hårtork. Som gäst på hotellet har du också tillgång till Internetuppkoppling. Radisson SAS Hotel Lyon kan även erbjuda sina gäster en tvättservice. Vidare är det möjligt att få roomservice dygnet runt.

Bokning:
Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Hotel Lyon direkt via hotellets hemsida. Det är alltid en fördel att vara ute i god tid med bokningen. Detta i synnerhet om du reser till Lyon i ett större sällskap. Väljer du att anlita någon annan bokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Lyon är en utmärkt plats att förlägga en konferens eller ett affärsmöte. Hotellet har 11 möteslokaler. Det största rummet kan ta emot upp till 400 gäster. Personalen på Radisson SAS Hotel Lyon är mycket van vid konferenser och hjälper dig så att allt flyter på bästa sätt.

Träna: Som gäst på Radisson SAS Hotel Lyon har du möjlighet att träna på ett fitness center, som ligger nära hotellet. Här finns flera träningsmaskiner, men även swimmingpool och bastu. Vidare kan du gå på yoga.

Restaurang: Arc en Ciel kan erbjuda en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Här serveras rätter med regionala ingredienser och menyn förändras över året. Samtidigt som du dinerar kan du njuta av en fantasisk utsikt över den gamla staden och floden Rhône. På Bistrot de la Tour serveras dagens rätt i en mer informell miljö. Ciel de Lyon är en bar som ligger på 32a våningen. Här kan du njuta av livejazz med ett glas vin i handen.

Ta sig till hotellet: Från hotellet är det mycket nära till tågstationen Part-Dieu. Till The St-Exupery International Airport tar det bara en halvtimme. Det finns spårvagnsstation och tunnelbanestation bara några minuter från Radisson SAS Hotel Lyon. Om du väljer att ta bilen till hotellet så kan du ha den stående på gästparkeringen. Innan avresan kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24.