Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel MarseilleBeskrivning: Marseille är Frankrikes äldsta stad. Staden har länge haft lite dåligt rykte, då den ansetts vara ruffig och nedgången. Under de senaste fem åren har dock Marseille genomgått en rejäl ansiktslyftning och idag är det en kulturstad, som lockar en strid ström av besökare året om. Radisson SAS Hotel Marseille är ett trevligt hotell, med en välkomnande atmosfär, som ligger i de centrala delarna av staden. Hotellet har 189 vackert möblerade gästrum.

Faciliteter:
Rummen på Radisson SAS Hotel Marseille är bland annat utrustade med platt-TV, AC, mini bar och säkerhetsskåp. Det finns också möjlighet att brygga upp sig på en kopp kaffe eller te. Vidare har du som gäst på Radisson SAS Hotel Marseille tillgång till Internetuppkoppling. Det finns också en tvättservice på hotellet. Roomservice går att få dygnet runt.

Bokning:
Det enklaste sättet att boka in sig på Radisson SAS Hotel Marseille är att göra det via hotellets hemsida. Skulle det uppstå några frågetecken vid bokningen så är det alltid ett gott råd att ta direkt kontakt med hotellet. Det går också att boka in sig på Radisson SAS Hotel Marseille via en rad olika bokningssajter på nätet. Kontrollera alltid det angivna priset, så att det inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: På Radisson SAS Hotel Marseille finns det 11 möteslokaler. Alla dessa är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Personalen på hotellet hjälper dig gärna vid konferensen eller affärsmötet, så att allt flyter på så bra som möjligt. Vidare är Radisson SAS Hotel Marseille ett utmärkt alternativ för dig som vill sätta samman en bankett, av modell större.

Träna:
Om du har dåligt samvete är att ha inmundigat alltför mycket av franska ostar och viner, kan du arbeta bort detta på Radisson SAS Hotel Marseilles välutrustade gym. Vidare finns det en fin utomhusswimmingpool på hotellet.

Restaurang:
På Solaris är menyn inspirerad av de franska, italienska, grekiska och marockanska köken. Café Terracotta serverar en utsökt Medelhavsbuffé. En efter lång dag kan det vara skönt att slå sig ner på Bar Lounge Scirocco med ett glas vin eller en Martini.

Ta sig till hotellet:
Det tar 10 minuter att gå från Radisson SAS Hotel Marseille till Centralstationen. En publik parkering, med plats för 300 bilar, finns i närheten av hotellet. Du kan få detaljerade anvisningar om hur du tar dig till hotellet, direkt via Radisson SAS Hotel Marseilles hemsida.