Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel NeubrandenburgBeskrivning: Neubrandenburg är en stad som grundades 1248 och är kanske mest känd för sin medeltida ringmur. Radisson SAS Hotel Neubrandenburg ligger i en stillsam del av staden, inom ringmurens väggar. Det pittoreska marknadstorget ligger endast ett stenkast från hotellet. Hotellet är den givna basen för dig som vill utforska mer av Mecklenburg. Radisson SAS Hotel Neubrandenburg kan erbjuda 190 fina gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Neubrandenburg är bland annat utrustade med kabel-TV, AC och hårtork. Vidare har du som gäst på hotellet möjlighet att koppla upp dig mot Internet. Hotellet kan också erbjuda en tvättservice.

Bokning: Du bokar enkelt din vistelse på Radisson SAS Hotel Neubrandenburg direkt via hotellets hemsida. Det är alltid en fördel att vara ute i god tid med sin bokning, detta i synnerhet om du reser med ett större sällskap. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Neubrandenburg är ett utmärkt alternativ för dig som vill förlägga en konferens i staden. Hotellet kan erbjuda fem möteslokaler. Dessa är fullt utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas behöva under konferensen. Radisson SAS Hotel Neubrandenburgs största lokal har en kapacitet att ta emot upp till 130 personer. Personalen på hotellet hjälper dig att sy ihop ditt arrangemang.

Träna: Under din vistelse på hotellet kan du bland annat hyra cykel för att upptäcka det vackra landskapet. Vidare kan du prova på vattenskidåkning på Reitbahnsee. Radisson SAS Hotel Neubrandenburg har också en Beauty Studio, som erbjuder en mängd olika skönhetsbehandlingar.

Restaurang: På Vier Tore kan man avnjuta både regionala, såväl som internationella, delikatesser, som är tillagande med färska ingredienser. Här serveras också en riktligt tilltagen frukostbuffé varje morgon. Vier Tore har öppet mellan 06.00 till 23.30. Är du sugen på en kopp kaffe, te eller en cocktail så är hotellbaren det givna alternativet. Här erbjuds även lättare måltider. Hotellbaren har öppet mellan 17.30 till 02.00.

Ta sig till hotellet: Centralstationen ligger endast 5 minuter från Radisson SAS Hotel Neubrandenburg. Avståndet till Trollenhage Airport är ungefär 6 kilometer. Väljer du att ta bilen till Neubrandenburg kan det vara bra att skriva ut en detaljerad färdanvisning innan avresan, från exempelvis sajten Map 24.