Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel NiceBeskrivning: Nice är en fantastisk stad vid den Franska Rivieran. Hit åker man för att njuta av solen, den goda maten och kulturen. Nice är destination som passar utmärkt att resa till året om. Radisson SAS Hotel Nice ligger i de centrala delarna av staden. Hotell kan erbjuda 331 gästrum, som har tre olika stilar: ocean, chili och urban.

Faciliteter:
Rummen på Radisson SAS Hotel Nice är utrustade med kabel-TV, telefon, bredbandsuppkoppling, säkerhetsskåp, minibar och byxpress. I rummen som har utsikt över vatten finns det också möjlighet att brygga en kopp kaffe eller te. Förutom detta har Radisson SAS Hotel Nice en tvättservice. Det är möjligt att få roomservice dygnet runt.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Hotel Nice direkt via hotellets hemsida. Kom dock ihåg att du alltid ska vara ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet om du tänkt besöka Nice under den mest hektiska högsäsongen. Om du gör din bokning via någon av de många olika bokningssajterna på nätet så ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Nice är ett perfekt alternativ för dig som vill förlägga en konferens eller ett affärsmöte i staden. Hotellet har 12 mötesrum, som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Den största lokalen kan ta emot grupper på upp till 380 personer.

Träna: På Radisson SAS Hotel Nice finns det ett gym. Vidare kan du ta ett uppfriskande dopp i hotellets swimmingpool eller varva ner i bastun. På takets terrass hittar du ett solarium. Du kan också hyra en cykel på hotellet. Vidare kan du även boka tid för massage.

Restaurang: På Bleu Citron njuter du av läckerheter från det moderna franska köket. Under sommaren så serveras kockens specialiteter på takterrassens restaurang La Terrasse. Utsikten över Medelhavet är makalös. På Absolut Bar vodka, champagne och cocktails. I Pool Bar & Lounges soffor kan du softa med en aperitif eller glass.

Ta sig till hotellet:
Att ta sig från Radisson SAS Hotel Nice till Nice International Airport tar endast 5 minuter med bil. Till tågstationen ta det 10 minuter. Du hittar lediga taxibilar och en busshållplats på andra sidan gatan. Om du tar bilen till Nice så kan det vara en god ide att först skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24.