Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel Paris Boulogne
Beskrivning:
Paris är en underbar stad, med massor av sevärdheter. Konstmuseet Louvren, Triumfbågen, Notre Dame och Champs Elysees är några av stadens mest kända attraktioner. Vidare är Paris en stad med mängder av fina restauranger och trevliga butiker. Radisson SAS Paris Boulogne är ett fint hotell i den franska huvudstaden. I närheten av hotellet ligger bland annat parken Bois De Boulogne och den anrika tennisbanan Roland Garros. Radisson SAS Paris Boulogne kan erbjuda 170 gästrum, varav 10 är sviter. Stämningen på hotellet är varm och välkomnande.

Faciliteter:
Gästrummen på Radisson SAS Paris Boulogne har en modern design och är bland annat utrustade med platt-TV, mini bar, AC, säkerhetsskåp och hårtork. Som gäst på hotellet har du också tillgång till bredbandsuppkoppling. Vidare finns det en tvättservice på Radisson SAS Paris Boulogne.

Bokning:
Du kan enkelt boka ditt rum på Radisson SAS Paris Boulogne direkt via hotellets hemsida. Ju tidigare du gör din bokning, desto bättre. Detta i synnerhet om du tillhör ett större sällskap. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara observant så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Paris Boulogne är ett utmärkt alternativ för dig som vill förlägga en konferens, eller ett affärsmöte, i Paris. Hotellet kan erbjuda fem möteslokaler som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas behöva under konferensen. På Radisson SAS Paris Boulogne finns det kompetent personal som kan hjälpa dig så att ditt möte avlöper så smidigt som möjligt.

Träna: På Radisson SAS Paris Boulogne finns ett fräscht gym som är utrustat med de senaste maskinerna. Gymmet är öppet mellan 07.00 och 21.00.

Restaurang:
På A.O.C. Restaurant serveras klassiska franska rätter, men även anrättningar med mer avantgardistiska inslag. Restaurangens atmosfär är mycket mysig. Vidare finns det en hotellbar där du, efter en dag fylld av upplevelser i den franska huvudstaden, kan varva ner och njuta av cocktails och goda viner. I A.O.C. Lounge kan du beställa in lättare rätter.

Ta sig till hotellet:
Från Radisson SAS Paris Boulogne till flygplatsen Charles de Gaulle tar det ungefär en halvtimme och till Orly ungefär 20 minuter. Om du väljer att ta bilen till Paris så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från ditt hem till Radisson SAS Paris Boulogne, innan avresan.