Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel RostockBeskrivning: Rostock är en av Tysklands vackraste städer. Staden har under lång tid varit en viktig hamnplats. I staden möts gammalt och nytt på ett spännande sätt. I Rostock ligger den berömda Marienkirche. På Kröpeliner Straße hittar du många trevliga butiker. Radisson SAS Hotel Rostock ligger mitt i stadens centrum och erbjuder en härlig utsikt över hamnen. Hotellet har 251 gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Rostock är bland annat utrustade med bredbandsuppkoppling, mini bar, AC, säkerhetsskåp och hårtork. Vidare kan du brygga en kopp kaffe eller te. Radisson SAS Hotel Rostock kan erbjuda roomservice dygnet runt. På hotellet finns också en tvättservice.

Bokning: Det enklaste sättet att boka in sig på Radisson SAS Hotel Rostock är att göra det direkt över hotellets hemsida. Då hotellet är populärt så är det alltid bra om du är ute i god tid med din bokning. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Rostock är en utmärkt plats att förlägga en konferens. På hotellet finns det nio möteslokaler, som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Balsalen är perfekt för större möten, och banketter.

Träna: På hotellet finns det ett fint gym med en härlig utsikt från hotellets högsta våning. Cyklar går att låna i hotellets reception. Vidare kan du också beställa tid för massage och diverse spa-behandlingar. Förutom detta finns det även möjlighet att sola solarium på Radisson SAS Hotel Rostock.

Restaurang: Restaurangen OSTeRIA serverar god mat och goda viner, från det italienska köket, med en touche av regionala smaker. På restaurangen har man satsat på en uttalat hälsosam profil. På Amber Lounge Bar är det skönt att varva ner efter en lång dag, fylld med upplevelser i Rostock.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Hotel Rostock till hamnen Centralstationen är endast 1 kilometer. Spårvagnar och bussar stannar precis utanför hotellet. Till Rostock-Laage Airport är det 35 kilometer och till Hamburg International Airport ärt det 190 kilometer. Om du väljer att ta bilen till Rostock kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. Hotellets gästparkering har plats för 100 bilar.