Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel & Spa CorkBeskrivning: Cork är den näst största staden på Irland med omkring 125 000 invånare. Staden arrangerar en mängd olika arrangemang och år 2005 var Cork kulturhuvudstad i Europa. Radisson SAS Hotel & Spa Cork ligger endast 10 minuter utanför de centrala delarna av staden. Detta fräscha och fina hotell kan erbjuda 129 gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel & Spa Cork är bland annat utrustade med platt-TV, strykbräda och strykjärn samt säkerhetsskåp. Förutom detta har du som gäst på hotellet tillgång till roomservice dygnet runt, fri bredbandsuppkoppling och en tvättjänst. Vidare kan du brygga upp dig på en kopp kaffe eller te på hotellet.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Hotel & Spa Cork direkt via hotellets hemsida. Det är alltid en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning, i synnerhet om du tänkt besöka Cork under den mest hektiska turistsäsongen. Väljer du att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel & Spa Cork är ett utmärkt alternativ för dig som tänkt förlägga en konferens, eller ett affärsmöte, i staden. Hotellet kan erbjuda 9 fräscha möteslokaler. Radisson SAS Hotel & Spa Cork har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 450 personer. Möteslokalerna är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Personalen på hotellet är mycket van vid att arrangera konferenser och hjälper dig så att alltid flyter på så bra som möjligt.

Träna: Under din vistelse på Radisson SAS Hotel & Spa Cork finns goda möjligheter till motion. I närheten av hotellet finns flera fina golfbanor. Du kan också skämma bort dig själv och din kropp på Retreat Spa. Radisson SAS Hotel & Spa Cork har även en swimmingpool som är avsedd för ban.

Restaurang: På The Island Grillroom serveras kulinariska läckerheter i en trevlig och avkopplande miljö. Restaurangen kan också erbjuda en stor vinsamling, som till och med imponerar på konnässören. På The Banks Bar träffar du vänner och kollegor, samtidigt som du njuter av en god cocktail.

Ta sig till hotellet: Då hotellet ligger något utanför centrala Cork är det en fördel om du är bilburen. Detaljerade färdanvisningar till Radisson SAS Hotel & Spa Cork kan du hitta på sajten Map 24. Hotellet har en gästparkering med plats för 300 bilar.