Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel & Spa LimerickBeskrivning: Limerick är en stad med omkring 90 000 invånare, som ligger på den västra delen av Irland. Härifrån härstammar diktformen Limerick, men staden är också känd för sin intressanta historia och för sina rugbytraditioner. I staden finns många spännande sevärdheter, pittoreska butiker, fina restauranger och gemytliga pubar. Radisson SAS Hotel & Spa Limerick ligger 3 kilometer utanför stadens centrum. Hotellet kan erbjuda 154 rum och sviter.

Faciliteter:
De vackra rummen på Radisson SAS Hotel & Spa Limerick är bland annat utrustade med satellit-TV, AC, mini bar, byxpress och säkerhetsskåp. Som gäst på Radisson SAS Hotel & Spa Limerick har du även tillgång till Internetuppkoppling. Förutom detta kan du också brygga upp dig på en kopp kaffe eller te på rummet.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt rum på Radisson SAS Hotel & Spa Limerick direkt via hotellets hemsida. Kom dock ihåg att Radisson SAS Hotel & Spa Limerick är ett populärt hotell och du bör vara ute i god tid med din bokning. Går du via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera ifall skatter och andra avgifter är inräknade i priset.

Konferens: Radisson SAS Hotel & Spa Limerick direkt är ett utmärkt alternativ för dig som tänkt förlägga en konferens i staden. Hotellet kan erbjuda ett stort antal konferenslokaler, som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Radisson SAS Hotel & Spa Limerick kan ta emot sällskap på upp till 375 personer.

Träna:
Som gäst på Radisson SAS Hotel & Spa Limerick har du mycket goda möjligheter till att motionera. På hotellet finns det gym, swimmingpool och tennisbanor. Vidare kan det efter en lång dag vara skönt att koppla av i hotellets bastu. Du kan också boka tid för en rad olika spa-behandlingar. Det finns också möjlighet att spela golf i närheten av hotellet.

Restaurang:
På Porters Restaurant serveras rätter från det irländska köket, såväl som internationella. Här serveras också den väl tilltagna frukostbuffén. Lobby Bar är den en mysig plats att umgås med vänner och kollegor över en drink. Under helgerna så kan du räkna med livemusik.

Ta sig till hotellet: Det är inte alls svårt att hitta till Radisson SAS Hotel & Spa Limerick. Likväl kan det vara en god idé att, innan avresan, skriva ut detaljerade färdanvisningar från sajten Map 24.