Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel & Spa SligoBeskrivning: Sligo är en stad vid kusten i nordvästra Irland, som har omkring 15 000 invånare. Radisson SAS Hotel & Spa Sligo ligger endast 3 kilometer utanför de centrala delarna av staden. På hotellet finns det 143 stilfullt inredda gästrum, som håller mycket hög klass.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel & Spa Sligo är bland annat utrustade med kabel-TV, telefon, mini bar, säkerhetsskåp, strykbräda och strykjärn, byxpress och Internetuppkoppling. Vidare finns det möjlighet att brygga upp sig på en kopp te eller kaffe. Som gäst på hotellet har du tillgång till roomservice dygnet runt, samt en tvättjänst.

Bokning: Du kan boka ditt rum på Radisson SAS Hotel & Spa Sligo direkt via hotellets hemsida. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter. Skulle det uppstå några frågetecken i samband med att du gör din bokning så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet.

Konferens: Radisson SAS Hotel & Spa Sligo kan erbjuda en av de bästa konferensanläggningarna på nordvästra Irland. Hotellet har 11 moderna möteslokaler. Benbulben Ballroom har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 950 personer. Möteslokalerna är väl utrustade beträffande teknisk apparatur. Radisson SAS Hotel & Spa Sligo är även ett utmärkt alternativ för dig som planerar ett bröllop i staden.

Träna: Hotellet erbjuder mycket goda möjligheter till motion. Radisson SAS Hotel & Spa Sligo har bland annat ett gym med moderna träningsmaskiner. Du kan också ta ett uppfriskande dopp i hotellets swimmingpool. I närheten av hotellet ligger också tre fina golfbanor. Du kan också boka tid för ett stort välgörande kroppsbehandlingar. På Solas Spa kan du skämma bort dig själv ordentligt.

Restaurang: På Classiebawn Restaurant är menyn en blandning av lokala och internationella rätter. Restaurangen serverar även en väl tilltagen frukostbuffé. På Benwiskin Bar träffar du vänner och kollegor över ett glas med Guinness.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Hotel & Spa Sligo till Sligo Airport är endast 10 minuter, och till Ireland West Airport Knock är det 45 minuter. Avståndet från Sligo till Dublin är 208 kilometer. Om du behöver detaljerade färdanvisningar till Radisson SAS Hotel & Spa Sligo så kan du surfa in på sajten Map 24.