Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel St. GallenBeskrivning: Sankt Gallen är en stad med omkring 70 000 invånare, som ligger i de östra delarna av Schweiz. Staden är bland annat känd för oss svenskar, då det var här som kung Gustav IV Adolf dog. Radisson SAS Hotel St. Gallen är ett trevligt hotell som ligger i stadens centrum. I anslutning till hotellet ligger ett casino. Hotellet kan erbjuda 123 vackert inredda gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel St. Gallen är bland annat utrustade med platt-TV, mini bar, AC, telefon, säkerhetsskåp, hårtork och byxpress. Som gäst på hotellet kan du också koppla upp dig mot Internet. Förutom detta kan du även brygga upp dig på en kopp kaffe eller te på rummet.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt boende på Radisson SAS Hotel St. Gallen direkt via hotellets hemsida. Kom dock ihåg att Radisson SAS Hotel St. Gallen är ett populärt hotell och du bör vara ute i god tid med din bokning för att vara säker på att få tag på ett rum. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel St. Gallen kan erbjuda 7 fräscha möteslokaler. Personalen på hotellet är van vid att stå som värdar för både små och stora konferenser. De gör sitt yttersta för att ert sällskap ska trivas under konferensdagarna.

Träna: På Radisson SAS Hotel St. Gallen finns det ett gym med träningsmaskiner. Du kan även svettas ut ordentligt i hotellets bastu. Är du sugen på att prova på någon annan form av sportande så kan du höra dig för med personalen i hotells reception. De hjälper dig att hitta rätt.

Restaurang: Olivé är en nyöppnad restaurang som serverar många spännande kulinariska anrättningar i en avslappnad atmosfär. Under veckosluten serveras här en välsmakande brunch. Varje morgon kan du också ta del av hotellets väl tilltagna frukostbuffé. Olivé Wine Lounge är den perfekta platsen att varva ner efter en lång dag med möten eller sightseeing. Här träffar du vänner och kollegor över ett glas rött vin. På Olivé Wine Lounge har du också chansen att prova en riktigt god cigarr.

Ta sig till hotellet: Avståndet från hotellet till Zürich Aiport är 80 kilometer. Det finns en hållplats för bussar i anslutning till hotellet. Väljer du att ta bilen till Radisson SAS Hotel St. Gallen, eller hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från exempelvis sajten Map 24.