Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel TallinnBeskrivning: Radisson SAS Hotel ligger mitt i centrala Tallinn som håller en mycket hög klass. Många av den estländska huvudstadens sevärdheter och attraktioner ligger på promenadavstånd från hotellet. Radisson SAS Hotel är ett utmärkt alternativ för dig oavsett om du åker till Tallinn på semester eller i affärer. Hotellet kan erbjuda 280 vackert inredda gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel är utrustade med bland annat betal-TV, vattenkokare, AC, telefon, hårfön, strykjärn och strykbräda, radio och byxpress. Som gäst på Radisson SAS Hotel i Tallinn har du även tillgång till trådlös Internetuppkoppling.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Hotel i Tallinn direkt över Internet. För att vara säker på att få tag på ett rum så är det alltid bra om du är ute i god tid med din bokning. Skulle du välja att gå genom någon annan hotellboksningssajt så ska du alltid vara extra noga med att kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel i Tallinn kan erbjuda 14 mötesrum, som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Hotellets stora bankettsal Hasa har en kapacitet på upp till 350 personer. Radisson SAS Hotel flexibla konferensanläggning är en av de största i sitt slag i den estländska huvudstaden.

Träna: På Radisson SAS Hotel finns ett full utrustat gym, med olika maskiner. Vidare kan det, efter en lång dag fylld av upplevelser i den estländska huvudstaden, vara skönt att varva ner i hotellets bastu.

Restaurang: Seasons Restaurant är belägen på andra våningen i hotellet och kan erbjuda en meny som är starkt inspirerad av det franska köket. Vidare kan du också välja mellan en rad internationella rätter. Madissoni Grill & Bar är det perfekta alternativet för dig som vill träffa affärskollegorna över en drink. På hotellets översta våning ligger också Lounge Bar, som erbjuder en magnifik utsikt över Tallinn.

Ta sig till hotellet: Att ta sig från Tallinns flygplats till Radisson SAS Hotel tar endast 10 minuter. Hotellet ligger nära Tallinn gamla delar och det bör inte vara några svårigheter att hitta till hotellet. Är du bilburen kan du exempelvis skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. Vidare kan Radisson SAS Hotel erbjuda sina gäster en exklusiv limousine service, hyrbil och transport till flygplatsen.