Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel Toulouse AirportBeskrivning: Touolouse är en stad i västra Frankrike, som ligger vid floden Garonne. Staden kallas också för la ville rose då många äldre byggnader är byggda av ett tegel som är rosa. I Tuolouse har Airbus, Europas största flygplanstilverkare, sin huvudbas. Radisson SAS Hotel Toulouse Airport är ett utmärkt alternativ för dig som ska med en flight tidigt på morgonen, eller vill vila ut efter en lång resa. Hotellet har 200 gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Toulouse Airport är bland annat utrustade med kabel-TV, AC, minibar och säkerhetsskåp. Du kan få roomservice dygnet runt. Vidare har Radisson SAS Hotel Toulouse Airport en tvättservice. Hotellet kan även erbjuda barnpassning.

Bokning:
Ett enkelt sätt att boka in sig på Radisson SAS Hotel Toulouse Airport är att göra det direkt via hotellets hemsida. Det är alltid bra att vara ute i god tid med sin bokning, i synnerhet om du reser i ett större sällskap. Vidare kan du ordna med din bokning via ett antal hotellbokningssajter på nätet. Var dock observant så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens:
Radisson SAS Hotel Toulouse Airport är en utmärkt plats att förlägga en konferens eller ett affärsmöte. De sju möteslokalerna är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas behöva. Personalen på Radisson SAS Hotel Toulouse Airport kan hjälpa dig att arrangera ditt möte eller din konferens, så att allting löper så smidigt som möjligt.

Träna:
Hotellet kan erbjuda sina gäster ett fullt utrustat fitness center. Du kan ta ett uppiggande dopp i poolen, varva ner i jacuzzin eller svettas i bastun. Efter en lång resa är det lätt att man blir ganska sliten. Därför kan du också beställa tid för massage och andra välgörande behandlingar.

Restaurang:
La Vie en Rose är en restaurang med en meny som präglas av internationella rätter. Innan middagen kan det vara trevligt att ta en aperitif i hotellbar. Radisson SAS Hotel Toulouse Airport har också en stor och mysig veranda där man kan sitta och läppja på en läskande drink.

Ta sig till hotellet:
Radisson SAS Hotel Toulouse Airport ligger endast en minut från Toulouse Blagnac Airport. Det går snabbt att ta sig in till stan. Om du kommer direkt från en flight kan du åka airport shuttle direkt till Radisson SAS Hotel Toulouse Airport. Den går dygnet runt. Hotellet har en inomhusparkering med plats för 140 bilar.