Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel TromsöBeskrivning: Tromsö är en trevlig nordnorsk stad med omkring 65 000 invånare. Från Tromsö startar ofta expeditioner till Arktis. Därför har staden fått smeknamnet ”Porten till Arktis”. Några av stadens sevärdheter är polarmuseet, Ishavskatedralen, linbanan Fjellheisen och Tromsö Museum. Radisson SAS Hotel Tromso är ett mycket fint hotell, med 269 gästrum, som ligger i de centrala delarna av staden.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Tromso är bland annat utrustade med mini bar, byxpress och hårtork. Som gäst på hotellet har du också möjlighet att koppla upp dig på Internet. På rummet kan du brygga upp dig på en kopp te eller kaffe. Rummen på Radisson SAS Hotel Tromso kan även erbjuda en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Hotel Tromso direkt via hotellets hemsida. För att vara säker på att få tag på ett rum på hotellet är det alltid en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning. Väljer du att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Om du tänkt förlägga en konferens till staden, så är Radisson SAS Hotel Tromso ett mycket bra alternativ. Hotellet kan erbjuda 14 moderna konferensrum, som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Tromsös kongresshall kan ta emot sällskap på upp till 600 personer. Personalen på Radisson SAS Hotel Tromso är mycket van vid att arrangera konferenser och hjälper dig så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: Top Relax ligger på hotellets 10e våning, och utsikten över Tromsö och dess omgivningar är minst sagt magnifik. På Top Relax finns ett fitness center med relaxavdelning, bastu och solarium. Radisson SAS Hotel Tromso kan även hjälpa dig att arrangera spännande utomhusaktiviteter, såsom hiking och golf.

Restaurang: Restaurant Aurora serverar rätter med tydlig arktisk prägel. Om du är sugen på pizza så kan du styra kosan mot Yonas Pizzeria & Catering. Rorbua Bar är kanske Norges mest berömda pub. Under en lång tid var den inspelningsplatsen för den populärare talkshowen Du skal høre mye. Här kan du njuta av en kall öl och skön livemusik. I Lobby Bar kan du varva ner med en kopp kaffe eller ett glas vin.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Hotel Tromso till flygplatsen är 4 kilometer. Om du tar bilen till Tromsö, eller väljer att hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut detaljerade färdanvisningar från exempelvis sajten Map 24.