Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel WroclawBeskrivning: Wroclaw är en vacker stad i västra Polen med omkring 700 000 invånare. Staden är ett viktigt industriellt och kulturellt centrum. Några av stadens sevärdheter är det astronomiska uret från 1569, salttorget, operan, parken Szczytnicki och de vackra broarna. Längs de smala gatorna i den gamla stan ligger många gemytliga pubar och kaféer. Radisson SAS Hotel Wroclaw är ett fint hotell som ligger i de centrala delarna av staden. Hotellet har 162 gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Wroclaw är vackert inredda och bland annat utrustade med TV, telefon, AC, säkerhetsskåp, hårtork och minibar. Som gäst på hotellet har du också tillgång till Internetuppkoppling. Radisson SAS Hotel Wroclaw kan också erbjuda roomservice dygnet runt, sam en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Hotel Wroclaw direkt via hotellets hemsida. Radisson SAS Hotel Wroclaw är ett populärt hotell och du bör således vara ute i god tid med din bokning. Skulle du välja att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Wroclaw har 9 möteslokaler. Hotellet har en kapacitet på att ta emot sällskap på upp till 140 personer. Personalen på Radisson SAS Hotel Wroclaw är van vid att arrangera både små och stora konferenser och kan hjälpa ert sällskap så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: På hotellet finns det ett fräscht gym, som är utrustat med moderna träningsmaskiner och fria vikter. Gymmet är öppet dygnet runt. Du kan också jogga eller ta en promenad längs floden Oder, som löper genom staden. Vidare kan du svettas ut rejält i hotellets bastu.

Restaurang: På Aquarelle Restaurant kan du välja mellan lokala och internationella rätter. Här serverar även varje morgon en väl tilltagen frukostbuffé. Från måndag till lördag serveras frukost mellan 06.30 och 10.30, och på söndagar mellan 06.30 och 11.00. Sqwiggles Lobby Bar är en trevlig plats att träffa vänner och kollegor över en drink. Du kan också beställa in diverse snacks.

Ta sig till hotellet: Det är tämligen enkelt att hitta till Radisson SAS Hotel Wroclaw. Om du tar bilen till staden, eller väljer att hyra en på plats, så kan det vara bra att skriva ut detaljerade färdanvisningar, från exempelvis sajten Map 24.