Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Jutlandia Hotel FredrikhavnBeskrivning: Fredrikshavn är en pittoresk hamnstad på norra Jylland. I äldre tider fanns här ett fiskeläger. Stadsrättigheterna och sitt nuvarande namn fick Fredrikhavn 1818. Här finns mängder av trevliga små butiker och fina fiskrestauranger. Staden är en perfekt bas för dig som vill göra utflykter till Skagen och Löcken. Det högklassiga Radisson SAS Jutlandia Hotel ligger i de centrala delarna av staden. Hotellet har 95 smakfullt inredda rum.

Faciliteter:
Rummen på Radisson SAS Jutlandia Hotel är bland annat utrustade med minibar, telefon, hårtork och byxpress. Vidare kan du som gäst på hotellet koppla upp dig mot Internet. Hotellet har också en tvättservice. Förutom detta kan Radisson SAS Jutlandia Hotel erbjuda ett lekrum för barnen.

Bokning: Det enklaste sättet att boka in sig på Radisson SAS Jutlandia Hotel i Fredrikshavn är att göra det direkt över Internet. Det är alltid bra om du är ute i god tid med din bokning. Fredrikshavn är en destination som lockar ett stort antal besökare, i synnerhet under sommarmånaderna. Väljer du att boka via någon annan hotellsajt på nätet, så ska du alltid kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS JutlandiHavnepladsen 1a Hotel i Fredrikshavn har fem moderna och flexibla mötesrum, och kan ta mot upp till 100 konferensgäster. Här finns all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Alla dessa rum har en vacker utsikt över hamnen och stadens centrum.

Träna:
I nära anslutning till hotellet ligger ett gym. Ett tips är också att uppleva det vackra landskapet på cykel. I närheten av Fredrikshavn finns också goda möjligheter att spela golf.

Restaurang: På Restaurant Graanden, som ligger längs upp i hotellet, serveras klassiska rätter från det franska köket. Är du sugen på en öl i avslappnande atmosfär så bör du besöka John Bull Pub. Här spelar du biljard eller kastar lite dart. John Bull Pub är det perfekta stället att varva ner efter en lång dag av turistande eller möten.

Ta sig till hotellet:
Från Fredrikshavn går det båtar till bland annat Göteborg och Oslo. Centralstationen ligger endast 500 meter från hotellet. Du kan få detaljerade anvisningar om hur du bäst tar dig till hotellet direkt via Radisson SAS Jutlandia Hotels hemsida. Radisson SAS Jutlandia Hotel kan erbjuda en inomhusparkering för sina gäster. Det går en direktbuss från hotellet till flygplatsen i Ålborg.