Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Lillehammer HotelBeskrivning: Lillehammer är en stad i sydöstra Norge, som ligger vackert belägen vid landets största insjö Mjøsa. Staden är bland annat känd för att den stod som värd för vinter-OS 1994. Radisson SAS Lillehammer Hotel ligger i en stor bara endast 600 meter från stadens huvudgata. Hotellet har 303 vackert inredda gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Lillehammer Hotel är bland annat utrustade med kabel-TV, hårtork, mini bar, telefon och byxpress. Som gäst på hotellet kan du även koppla upp dig mot Internet, faxa och kopiera dokument. Vidare kan Radisson SAS Lillehammer Hotel erbjuda en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt rum på Radisson SAS Lillehammer Hotel direkt via hotellets hemsida. Tänk dock på att Radisson SAS Lillehammer Hotel är ett populärt hotell och det är alltid en fördel att vara ute i god tid med sin bokning, i synnerhet om du reser i ett större sällskap. Väljer du att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet så kom ihåg att kontrollera ifall skatter och andra avgifter är inkluderade i det angivna priset.

Konferens: Radisson SAS Lillehammer Hotel är ett perfekt alternativ för dig som tänkt förlägga en konferens i staden. Hotellet kan erbjuda 30 fräscha möteslokaler.
Radisson SAS Lillehammer Hotel har en kapacitet på att ta emot sällskap på upp till 1 200 personer. Vidare kan hotellet hjälpa er med att sätta samman spännande teambuildingaktiviteter efter arbetsdagens slut.

Träna: Hotellet har ett fullt utrustat gym. Vidare kan Radisson SAS Lillehammer Hotel stoltsera med både swimmingpool inomhus och utomhus, samt bastu, jacuzzi och solarium. Vidare kan du åka skridskor, spela mini golf eller besöka en inomhusanläggning med en golfsimulator, som ligger endast 500 meter från hotellet.

Restaurang: Three Poets Restaurant är en trevlig restaurang som har öppet hela dagen. Menyn är inspirerad av det amerikanska köket. Här serveras även varje morgon en väl tilltagen frukostbuffé. Salt & Pepper är en fashionabel restaurang vars meny är inspirerad av Medelhavets kök, samt det rätter från Sydafrika. På Radisson SAS Lillehammer Hotel finns även flera mysiga pubar.

Ta sig till hotellet: Från Radisson SAS Lillehammer Hotel till Oslo är det 176 kilometer, och till Oslo International Airport 140 kilometer. Det tar en timma och 40 minuter att resa från Oslos flygplats till hotellet. Om du väljer att ta bilen till Lillehammer, eller hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24.