Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Linköping HotelBeskrivning: Linköping är en trevlig stad med en lång och spännande historia. I staden bor omkring 100 000 invånare, vilket gör Linköping till Sveriges sjunde största tätort. Radisson SAS Linköping Hotel är ett mycket fint hotell som ligger i de centrala delarna av staden, vid det gamla torget från Medeltiden. Hotellet har 91 gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Linköping Hotel är bland annat utrustade med satellit-TV, mini bar, och hårtork. Vidare kan du som gäst på hotellet koppla upp dig mot Internet. På Radisson SAS Linköping Hotel finns också ett business centre.

Bokning: Du kan enkelt boka in dig på Radisson SAS Linköping Hotel direkt via hotellets hemsida. Kom dock ihåg att Radisson SAS Linköping Hotel är ett populärt hotell, och således gäller det att vara ute i god tid med sin bokning. Skulle du välja att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet, så var noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Linköping Hotel kan erbjuda fyra fräscha möteslokaler. Hotellet kan ta emot konferenssällskap från två personer upp till 130. Vid banketter så får det plats 250 personer. Konferensrummen på Radisson SAS Linköping Hotel är väl utrustade när det gäller teknisk apparatur. Personalen på hotellet är van vid att stå som värdar för konferenser, och hjälper ert sällskap så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: Om du är intresserad av att motionera under din vistelse i Linköping, så kan du ta kontakt med personalen i receptionen. Radisson SAS Linköping Hotel har ett samarbete med ett gym som ligger i närheten. Hotellet kan erbjuda en varm och avkopplande bastu. På Radisson SAS Linköping Hotel kan du även boka tid för massage.

Restaurang: På Stora Torget 9-Baren & Restaurangen intar du fina gastronomiska anrättningar i en trevlig miljö, med den härliga utsikt över folklivet som glasverandan erbjuder. Här kan du även avnjuta en enkel eller en välsmakande cocktail. Den Oscarianska matsalen, med plats för 100 personer, är ett perfekt alternativ för sällskap som önskar att dinera i avskildhet.

Ta sig till hotellet: Radisson SAS Linköping Hotel en tio minuters promenad från buss- och tågstationen. Avståndet från hotellet till flygplatsen är tio minuters bilresa. Väljer du att ta bilen till Linköping, eller hyra en på plats, så kan det vara en god idé att på förhand skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. I anslutning till hotellet finns det en gästparkering.