Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Marina Palace Hotel ÅboBeskrivning: Radisson SAS Marina Palace Hotel Åbo ligger mitt i stadens centrum, vid Aura ås strand. Åbo är Finlands äldsta stad och man tror att den grundades redan på 1200-talet. I staden bor många finlandssvenskar och staden har täta färjeförbindelser med Mariehamn och Stockholm. Radisson SAS Marina Palace Hotel Turku, är ett mycket fint hotell, som kan erbjuda 184 fräscha gästrum.

Faciliteter:
Rummen på Radisson SAS Marina Palace Hotel Turku är utrustade med platt-TV, mini bar, säkerhetsskåp, AC, hårtork och möjligheten att stryka kläder. Vidare har du som gäst på hotellet tillgång till Internetuppkoppling. På hotellet finns också en tvättservice.

Bokning:
Du kan boka ditt rum på Radisson SAS Marina Palace Hotel Turku direkt via hotellets hemsida. Ju tidigare du gör din bokning, desto bättre. Detta i synnerhet om du tillhör ett större sällskap. Radisson SAS Marina Palace Hotel Turku är ett populärt hotell.

Konferens: Hotellet är ett utmärkt alternativ för dig som vill förlägga en konferens, eller ett affärsmöte, i Åbo. Radisson SAS Marina Palace Hotel Turku kan stoltsera med en av stadens finare konferensanläggningar. Totalt finns det 8 möteslokaler på hotellet. Det största bankettrummet har en kapacitet på upp till 300 sittande gäster och 600 vid cocktailpartyn. Personalen på Radisson SAS Marina Palace Hotel Turku är mycket kompetent och kan hjälpa dig så att allt flyter så bra som möjligt.

Träna: Radisson SAS Marina Palace Hotel Turku har ett fullt utrustat gym. Vidare finns det en skönhetssalong på hotellet. Självklart finns det också bastu på hotellet. Radisson SAS Marina Palace Hotel Turku kan även erbjuda en lyxigare variant av bastubad, som måste bokas i förväg.

Restaurang:
På Aurora njuter du av underbara italienska anrättningar och de bästa stekarna i staden. Restaurangen kan också erbjuda ett fint matsalsrum för privata sällskap. Den stora frukostbuffen och konferensluncher serveras på andra våningen. På Radisson SAS Marina Palace Hotel Turku finns också en hotellbar där du kan slappna av med en drink efter en lång dag fylld av upplevelser.

Ta sig till hotellet
: Buss och tågstationerna ligger endast 15 minuters promenad från Radisson SAS Marina Palace Hotel Turku. Avståndet från hotellet till flygplatsen är en knapp mil. Om du väljer att ta bilen till Åbo så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. Du kan parkera din bil i anslutning till hotellet.