Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Media Harbour Hotel DusseldorfBeskrivning: Düsseldorf är stad i de västra delarna av Tyskland med omkring 600 000 invånare. Staden är mycket tät på industrier och företag, som spänner mellan en rad olika områden. Vidare är Düsseldorf känt för sina många ölstugor. Radisson SAS Media Harbour Hotel Düsseldorf är ett högklassigt hotell som ligger i de centrala delarna av staden. Hotell kan erbjuda 135 gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Media Harbour Hotel Düsseldorf är bland annat utrustade med platt-TV, mini bar, hårtork och Internetuppkoppling. Du kan brygga dig en kopp te eller kaffe. Hotellet har också en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka in dig på Radisson SAS Media Harbour Hotel Düsseldorf direkt via hotellets hemsida. Kom ihåg att detta hotell är populärt, och du bör således vara ute i god tid med din bokning. Väljer du att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att skatter och andra avgifter är inkluderade i priset.

Konferens:
Radisson SAS Media Harbour Hotel Düsseldorf har två fina möteslokaler. De är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Båda rummen har också trevliga terrasser. Om du tillhör ett sällskap som vill dinera lite mer privat så kan Radisson SAS Media Harbour Hotel Düsseldorf erbjuda ett vackert inrett rum, med plats för 16 gäster. Personalen på hotellet är van vid konferenser och hjälper dig så att arrangemanget blir så lyckat som möjligt.

Träna: Hotellet har ett mycket fint fitness center som ligger längst upp i hotellet. Panoramautsikten är magnifik. Här hittar du ett fräscht gym med moderna träningsmaskiner. Vidare kan du koppla av i hotellets bastu.

Restaurang: På Amano Bar & Trattoria njuter du av det bästa som Italien kan erbjuda. Här serveras enkla, men välsmakande pastarätter och det finns mer än 1 000 viner på vinlistan. Således lämpar sig Amano Bar & Trattoria perfekt för dig som vill fördjupa din kunskap om olika spännande svinsorter. På Bar & Lounge varvar du ner med en drink och lite snacks efter en intensiv dag.

Ta sig till hotellet: Radisson SAS Media Harbour Hotel Düsseldorf ligger i området Medienhafen, nära många media, PR, design och reklamföretag huserar. Om du tar bilen till Düsseldorf är det en bra idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. Radisson SAS Media Harbour Hotel Düsseldorf har ett garage med plats för 42 bilar.