Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Park Hotel LysakerBeskrivning: Radisson SAS Park Hotel Lysaker är en oas av lugn och skönhet, men med närhet till Oslo och alla dess attraktioner. Hotellet ligger beläget vid Oslofjorden, 10 minuters bilfärd utanför Oslo. Radisson SAS Park Hotel Lysaker har 251 vackert inredda gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Park Hotel Lysaker är bland annat utrustade med TV, telefon, radio, hårtork och byxpress. Som gäst på hotellet har du även till gång till Internetuppkoppling. Radisson SAS Park Hotel Lysaker är ett perfekt alternativ för dig som reser tillsammans med barn. Hotellet kan bland annat erbjuda lekrum och leksaker.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt boende på Radisson SAS Park Hotel Lysaker direkt via hotellets hemsida. Då Radisson SAS Park Hotel Lysaker är ett populärt hotell är det alltid en fördel att vara ute i så god tid som möjligt med sin bokning. Väljer du att boka ditt rum på Radisson SAS Park Hotel Lysaker via någon annan hotellbokningssajt, så kontrollera alltid att skatter och andra avgifter är inkluderade i det angivna priset.

Konferens: Radisson SAS Park Hotel Lysaker är ett perfekt alternativ för dig som ska sätta samman en konferens i Osloregionen. Hotellet har 15 fina mötesrum, som är väl utrustade när det gäller teknisk apparatur. Radisson SAS Park Hotel Lysaker har en kapacitet att ta emot konferenssällskap på upp till 180 personer. Personalen på hotellet gör sitt yttersta för att du ska trivas.

Träna: På Radisson SAS Park Hotel Lysaker finns det ett gym. Under din vistelse på hotellet har du också möjlighet att spela tennis. Vidare finns det både bastu och solarium på Radisson SAS Park Hotel Lysaker.

Restaurang: Fornebu Park Restaurant har en meny som präglas av skandinaviska och internationella rätter. Här serveras även den väl tilltagna frukostbuffén varje morgon. I anslutning till restaurangen finns även två separata rum, för sällskap som önskar att dinera i avskildhet. Om du är sugen på något lättare, snacks eller drink, så kan du styra kosan mot Bob’s Drop-In Bar. Radisson SAS Park Hotel Lysaker kan också anordna större partyn på den privata stranden, eller parken, som ligger i anslutning till hotellet.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Park Hotel Lysaker till flygplatsen Gardermoen är 55 kilometer. Väljer du att ta bilen till Radisson SAS Park Hotel Lysaker så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från exempelvis sajten Map 24.