Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Park Lane Hotel AntwerpenBeskrivning: Radisson SAS Park Lane Hotel ligger i den belgiska staden Antwerpen. Staden har omkring 450 000 invånare och är mest berömd för diamanthandel. Från Radisson SAS Park Lane Hotel är det inte långt till den vackra stadsparken och den gamla stan, med sina mysiga restauranger och pubar. Hotellet har 174 vackert inredda rum.

Faciliteter:
Rummen är utrustade med alla de bekvämligheter som man kan förvänta sig av ett toppklasshotell. Som gäst på hotellet har du tillgång till Internetuppkoppling. Sviterna på Radisson SAS Park Lane Hotel är designade så att de ska passa gäster som tänkt stanna i Antwerpen under en lite längre period. Hotellet kan också erbjuda barnpassning.

Bokning: Det enklaste sättet att bok ett rum på Radisson SAS Park Lane Hotel i Antwerpen är att göra det direkt över Internet. I samband med att du gör din bokning så ska du alltid kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. Det är alltid en fördel att vara ute i god tid med sin bokning.

Konferens: Radisson SAS Park Lane Hotel är den perfekta platsen för dig som vill sätta samman en konferens eller affärsmöte i Antwerpen. Hotellet har en kapacitet på att ta emot sällskap på upp till 750 personer. Totalt finns det 11 möteslokaler på Radisson SAS Park Lane Hotel. Personalen på hotellet kan hjälpa dig med att skräddarsy ditt möte eller event, efter dina önskemål.

Träna: På Radisson SAS Park Lane Hotel i Antwerpen finns ett fitness center. Vidare kan du njuta av uppfriskande bad i inomhuspoolen och turkiskt ångbad. Hotellet kan också erbjuda bastu och solarium. Stadsparken är ett utmärkt alternativ för dig som vill jogga.

Restaurang: Longchamps Restaurant serveras god mat i mysig miljö. Köket är inriktat på internationella rätter, med lite extra inspiration från det franska, såväl som det traditionellt belgiska, köket. Menyn ändras under året och varje dag så erbjuds kockens specialitet. På Bar L’Oasis serveras lite enklare rätter.

Ta sig till hotellet: Antwerpen ligger i norra Belgien. Det är inte svårt att hitta till Radisson SAS Park Lane Hotel. Hotellet ligger mitt emot stadsparken. Avståndet mellan Radisson SAS Park Lane Hotel och Antwerpen Airport är endast 7 kilometer. För detaljerade färdanvisningar kan du vända dig direkt till hotellets hemsida. Radisson SAS Park Lane Hotel har en parkering avsedd för hotellets gäster.