Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Plaza Hotel HelsingforsBeskrivning: Radisson SAS Plaza Hotel Helsingfors ligger i de centrala delarna av den finska huvudstaden. Från hotellet är det nära till Helsingfors shopping- och nöjesdistrikt. Ett stenkast från Radisson SAS Plaza Hotel Helsinki ligger Nationalteatern, det stora casinot Nationalgalleriet. Hotellet kan erbjuda 291 gästrum

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Plaza Hotel Helsinki är bland annat utrustade med TV, telefon, mini bar, AC, säkerhetsskåp och byxpress. När du är gäst på hotellet så har du också tillgång till Internetuppkoppling. Vidare kan Radisson SAS Plaza Hotel Helsinki även erbjuda en tvättservice.

Bokning:
Du kan boka in dig på Radisson SAS Plaza Hotel Helsinki, direkt via hotellets hemsida. Det är alltid en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning. Detta i synnerhet om du reser till Helsingfors i ett större sällskap. Väljer du att boka via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kolla ifall priset som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens:
Radisson SAS Plaza Hotel Helsinki har fem fräscha möteslokaler. Det största rummet har en kapacitet på att ta emot 80 personer. Samtliga möteslokaler är utrustade med alla den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. På Radisson SAS Plaza Hotel Helsinki finns det kompetent personal som gör allt för att din konferens eller ditt affärsmöte ska avlöpa så smidigt som möjligt.

Träna: På hotellet finns det ett fräscht gym, som är lokaliserat på andra våningen. Vidare finns det flera fina joggingspår i närheten av Radisson SAS Plaza Hotel Helsinki. Självklart kan hotellet också erbjuda sina gäster bastubad.

Restaurang: På restaurang Pääkonttori dinerar du i vacker miljö. Menyn kombinerar det bästa av det italienska och finska köken. Restaurangen har en kapacitet på 500 gäster vid cocktailpartyn och 350 vid middagsbjudningar. Radisson SAS Plaza Hotel Helsinki har också en skön hotellbar där du kan varva ner efter en lång dag i den finska huvudstaden. I lobbyn ligger också kaffebar, som är öppen dygnet runt. Här finns, förutom kaffe och te, även bland annat smörgåsar, vin och cider.

Ta sig till hotellet:
Centralstationen är granne med Radisson SAS Plaza Hotel Helsinki. Det är heller inte speciellt långt till närmsta hållplats för den som vill åka bussa, spårvagn eller tunnelbana. Från hotellet till Helsinki-Vantaa International Airport tar det ungefär en halvtimme med buss eller taxi. Flygbussarna avgår 200 meter från Radisson SAS Plaza Hotel Helsinki. Inom några kilometer ligger också båtterminalerna.