Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Plaza Hotel OsloBeskrivning: Oslo är en stad som kan erbjuda mycket för alla intressen och åldrar. I den norska huvudstaden finns det mängder av sevärdheter, trendiga butiker och fina restauranger. Radisson SAS Plaza Hotel Oslo är ett hotell som ligger mitt i stadens centrum. Med sina 673 gästrum och sviter, inrymda på 37 våningar, är Radisson SAS Plaza Hotel Oslo norra Europas högsta och Norges största hotell.

Faciliteter: De vackert inredda rummen på Radisson SAS Plaza Hotel Oslo är bland annat utrustade med TV, radio, säkerhetsskåp, hårtork och mini bar. Vidare har du som gäst på hotellet tillgång till Internetuppkoppling. Du kan också brygga upp dig på en kopp te eller kaffe på rummet.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt rum på Radisson SAS Plaza Hotel Oslo direkt via hotellets hemsida. Väljer du att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Plaza Hotel Oslo kan erbjuda mycket fina konferenslokaler. Hotellet har 30 mötesrum, som är väl utrustade beträffande teknisk apparatur. Radisson SAS Plaza Hotel Oslo har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 1 000 personer. Personalen på hotellet är mycket van vid att stå som värdar för konferenser och gör sitt yttersta för att ert sällskap ska trivas under konferensdagarna.

Träna: På hotellet finns ett fräscht gym, som ligger 114 meter över marken. Utsikten härifrån är minst sagt spektakulär. Vidare kan du ta ett uppfriskande dopp i swimmingpoolen, eller varva ner i bastun. Om du vill prova på några andra sporter under din vistelse på Radisson SAS Plaza Hotel Oslo, så kan du vända dig till personalen i hotellets reception. De kan hjälpa dig att hitta rätt.

Restaurang: 34 Lunch serverar utsökt man från Medelhavet. Restaurangen är ett perfekt alternativ för affärslunchen och andra sociala sammankomster. Framåt kvällen öppnar 34 Restaurant som också serveras mat från samma region. På 34 SkyBar njuter du av en drink samtidigt som du blickar ut över den norska huvudstaden. Galway Bay är en mysig pub med smak av Irland.

Ta sig till hotellet: Från Radisson SAS Plaza Hotel Oslo är det nära till Oslo centralstation. Härifrån kan du ta ett expresståg till flygplatsen. Väljer du att ta bilen till Oslo, eller hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut detaljerade färdanvisningar från exempelvis sajten Map 24.