Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Resort AlushtaBeskrivning: Alusjta är en ukrainsk kurort, som är belägen vid Krim sydkust. Destinationen har tack vare sitt läge och sitt sköna klimat länge varit en stor turistmagnet. Radisson SAS Resort Alushta är ett mycket fint hotell som kan erbjuda vackert inredda 66 gästrum och sviter. Hotellet är ett perfekt alternativ oavsett om du reser till Alusjta på semester eller i affärer.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Resort Alushta är bland annat utrustade med kabel-TV, AC, radio, mini bar, säkerhetsskåp och hårtork. Vidare har du som gäst på hotellet möjlighet att koppla upp dig mot Internet. Roomservice går också att få. Förutom detta kan Radisson SAS Resort Alushta erbjuda en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt boende på Radisson SAS Resort Alushta direkt via hotellets hemsida. Kom ihåg att Radisson SAS Resort Alushta är ett mycket populärt hotell och det är således en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning. Skulle du välja att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Resort Alushta kan erbjuda två fina konferensrum, som är väl utrustade med teknisk apparatur. Personalen på hotellet är mycket van vid att stå som värdar för konferenser och gör sitt yttersta för att ert sällskap ska trivas under konferensdagarna.

Träna: Om du skulle bli sugen på att motionera under din vistelse på Radisson SAS Resort Alushta, så kan du ta ett uppfriskande dopp i hotellets utomhuswimmingppol. Du kan också ta en joggingtur i parken, som ligger i närheten av hotellet.

Restaurang: På restaurangen The Aluston kan du avnjuta typiska amerikanska stekar. Här dinerar du i en skön och avslappnande miljö. La Verande serverar läckra anrättningar från de europeiska köken. I Lobby Bar kan du avnjuta en god whiskey och cigarr i sällskap med dina vänner och kollegor. Om du är fikasugen så ska du styra kosan mot Vanille. Vid hotellets swimmingpool ligger också en trevlig bar.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Resort Alushta till Simferopol Airport är 60 kilometer, och till Simferopols järnvägsstation är det 45 kilometer. Om du hyr en bil under din vistelse Alusjta, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från exempelvis sajten Map 24. Det finns möjlighet att parkera bilen i anslutning till hotellet.