Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Resort Arc 1950Beskrivning: Les Arcs är en skidort i östra Frankrike. Radisson SAS Resort Arc 1950 kan erbjuda lägenheter. Dessa lägenheter har mellan ett till fyra sovrum och en ett stort antal av de större lägenheterna har egen eldstad.

Faciliteter:
Lägenheterna på Radisson SAS Resort Arc 1950 är bland annat urustade med ugn, kokvrå, kylskåp och elplattor. Du kan också ta med din dator och koppla upp den mot Internet. Vidare finns det TV och telefon i lägenheterna. Radisson SAS Resort Arc 1950 kan också erbjuda barnpassning. Förutom detta har hotellet också en tvättservice.

Bokning:
Det enklaste sättet att boka en lägenhet på Radisson SAS Resort Arc 1950 är att göra det direkt via hotellets webbplats. För att vara säker på att få tag på en lägenhet, i som är i enlighet med dina önskningar, så ska du alltid se till att vara ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet om du tillhör ett större sällskap. Väljer du att göra din bokning via någon hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset är inklusive skatter och andra avgifter.

Konferens:
Radisson SAS Resort Arc 1950 är ett utmärkt alternativ för dig som vill kombinera affärsmöten med skidåkning toppklass. Hotellet kan erbjuda 3 möteslokaler som kan ta emot 55 till 250 personer. Personalen på Radisson SAS Resort Arc 1950 kan hjälpa dig med att sätta samman ett program för just er grupp.

Träna: Förutom alpin skidåkning erbjuds också hiking och andra friluftsaktiviteter. På Radisson SAS Resort Arc 1950 finns också gym, bastu och ångbadsrum. I närheten av hotellet kan du exempelvis spela tennis, golf, rida eller prova på forsränning, kanotpaddling och skärmflygning.

Restaurang: På Le 1950 njuter du av läckerheter från det franska köket. Här serveras också frukost mellan 07.30 och 10.00. I närheten av Radisson SAS Resort Arc 1950 ligger också ett flertal andra trevliga restauranger. På Chez Anne kan du prova på klassiska rätter från Savojen. Vidare kan Les Arcs stoltsera med ett flertal trevliga barer. Efter en lång dag av skidåkning kan det vara skönt att varva ner med en öl och njuta av livemusik.

Ta sig till hotellet:
Från Les Arcs till den närmsta staden och tågstationen, Bourg Saint Maurice, är det 2,5 mil. Flygplatsen Lyon Saint Exupery ligger 20 mil från Radisson SAS Resort Arc 1950. Väljer du att ta bilen till Les Arcs kan det vara en god idé att skriva ut en dealjerad färdanvisning från sajten Map 24.