Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Resort BeitostølenBeskrivning: Beitostölen är en berömd norsk vintersportanläggning, som bland annat stått som värd för tävlingar i längdåkning och skidskytte. Radisson SAS Resort Beitostølen är ett fint hotell som ligger nära skidliftarna, shopping, restauranger och andra attraktioner. Hotellet, som har 123 gästrum och sviter, ligger 900 meter över vattnet och erbjuder en fantastisk utsikt över de kringliggande bergen och dalarna.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Resort Beitostølen är bland annat utrustade med satellit-TV, mini bar, byxpress, hårtork, telefon och Internetuppkoppling. Som gäst på Radisson SAS Resort Beitostølen kan du även få roomservice dygnet runt. Hotellet kan vidare erbjuda en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt boende på Radisson SAS Resort Beitostølen direkt via hotellets hemsida. Kom ihåg att du alltid ska vara ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet ifall du tänkt besöka Beitostölen under den mest hektiska högsäsongen. Väljer du att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet så kontrollera alltid ifall skatter och andra avgifter är inräknade i det angivna priset.

Konferens: Radisson SAS Resort Beitostølen är ett utmärkt konferenshotell. Här kan man kombinera kreativt arbete och skidåkning. Hotellet kan erbjuda 7 moderna konferensrum som är väl utrustade beträffande teknisk apparatur. Radisson SAS Resort Beitostølen har en kapacitet på att ta emot sällskap på upp till 650 personer. Personalen på hotellet kan hjälpa dig med att arrangera trevliga aktiviteter.

Träna: Förutom skidåkning kan du även träna på hotellets gym, spela squash eller ta en uppfriskande simtur i swimmingpoolen. Vidare kan Radisson SAS Resort Beitostølen erbjuda bastu och solarium. Under din vistelse på hotellet kan du också ta en cykeltur eller en fiskeutflykt.

Restaurang: Hotells restaurang är berömd för sitt fina smörgåsbord. Men du kan även beställa in på både internationella och lokala la carte rätter. På hotellet finns även två mysiga barer. Den ena ligger i hotellets lobby och den andra en trappa ner. Lobbybaren är ett utmärkt alternativ för den som vill varva ner efter en lång dag, med något gott att dricka med tilltugg. Baren en trappa ner har en kapacitet att ta emot upp till 400 gäster, och har både dansgolv och scen.

Ta sig till hotellet: Att resa från Oslo till Radisson SAS Resort Beitostølen tar omkring 3 timmar. Från hotellet till flygplatsen Gardermoen får man dock räkna med en restid på omkring 3,5 timmar. Avståndet till Fagernes International Airport är endast 45 minuter. Om du väljer att ta bilen till Radisson SAS Resort Beitostølen så kan det vara en god idé att skriva ut detaljerade färdanvisningar från exempelvis sajten Map 24.