Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Resort Schloss FleesenseeBeskrivning: Radisson SAS Resort Schloss Fleensensee är mycket vackert beläget. Här tar du in för att vila upp dig, och spela golf. Hotellet kan erbjuda 184, mycket fint möblerade, gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Resort Schloss Fleensensee är bland annat utrustade med satelltiv-TV, telefon, minibar, säkerhetsskåp, hårtork samt strykbräda och strykjärn. Du har möjlighet att brygga en kopp kaffe eller te. Som gäst på Radisson SAS Resort Schloss Fleensensee har du även tillgång till Internetuppkoppling. På hotellet finns också en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Resort Schloss Fleensensee direkt via hotellets hemsida. För att vara säker på att få tag på ett rum på hotellet så ska du se till att vara ute i god tid med din bokning. Väljer du att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Resort Schloss Fleensensee är perfekt lämpat för konferenser, affärsmöten och galamiddagar. Hotellet kan erbjuda 9 konferensrum, som är utrustade med alla den tekniska apparatur som man kan efterfråga. Vid middagar har Radisson SAS Resort Schloss Fleensensee en kapacitet på 200 gäster, och vid konferenser 220.

Träna: Under din vistelse på Radisson SAS Resort Schloss Fleensensee finns det goda möjligheter till motion. Några av de aktiviteter som erbjuds är golf, cykling, tennis, squash, simning, segling, ridning och bågskytte. Du kan också träna i hotellets gym, samt avnjuta flera välgörande behandlingar.

Restaurang:
Gourmet Restaurant Fréderic är inrymt i det gamla slottets före detta kapell. Här njuter du av innovativa internationella rätter, med de bästa ingredienserna. I vinkällaren finns ett stort urval av mycket fina flaskor. På Vinothek, inrymt i en gammal vinkällare, serveras spännande regionala rätter av hög klass. På Bar & Bistro The Eagle tar du en paus från golfrundan och beställer in något läskande att dricka.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Resort Schloss Fleensensee till Rostock är 90 km, till Berlin 150 km och till Hamburg 150 km. De närmaste flygplatserna är Berlin-Tegel, Rostock-Laage och Hamburg-Fuhlsbüttel. Den närmaste tågstationen är Waren/Müritz. Om du väljer att ta bilen till Radisson SAS Resort Schloss Fleensensee så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning innan avresan, från exempelvis sajten Map 24.