Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Resort TrentBeskrivning: Den vackra nordtyska ön Rügen lockar varje år en mängd svenska turister och affärsmän. Hit åker man för att njuta av den vackra naturen. Vidare är Rügen, med sin närhet till Sverige, en idealisk plats att förlägga en konferens. Hotellet Radisson SAS Resort Trent kan erbjuda 153 gästrum, utspridda i fem hus.

Faciliteter: Rummen på Hotellet Radisson SAS Resort Trent är bland annat utrustade med satellit-TV, minibar och hårtork. Det finns också Internetuppkoppling tillgänglig för hotellets gäster. Vidare har Hotellet Radisson SAS Resort Trent en tvättservice.

Bokning: Du kan boka din vistelse på Hotellet Radisson SAS Resort Trent direkt via hotellets hemsida. Då Rügen är mycket populärt så ska du se till att vara ute i god tid med din bokning, i synnerhet om du tänkt besöka ön under den mest hektiska högsäsongen. Vidare kan du göra din bokning via diverse hotellbokningssajter på nätet. Kom dock ihåg att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Resort Trent kan erbjuda två konferensrum, som kan ta emot upp till 200 gäster. Lokalerna är mycket fräscha. Hotellet kan också sätta samman banketter för sällskap från 10 till 120 personer. Personalen på Radisson SAS Resort Trent är mycket erfarna när det gäller att organisera konferenser och kan hjälpa dig så att arrangemanget blir så lyckat som möjligt.

Träna: Under din vistelse på Radisson SAS Resort Trent finns det goda möjligheter att motionera. Du kan exempelvis följa med på guidade promenader. Vidare erbjuds vattengymnastik och bågskytte på morgnarna. Förutom detta kan du också hyra cyklar för att ta dig runt på ön. På Radisson SAS Resort Trent finns även en swimmingpool och bastu. Det är också möjligt att boka tid för massage och skönhetsbehandlingar.

Restaurang: På Restaurant Cokij & Bistro Tren(d)t serveras lokala, men även internationella, kulinariska läckerheter. Här kan du njuta av en romantisk middag på terrassen, med levande ljus, och betrakta solnedgången. För privata sällskap finns den trevliga lokalen Grand Dame. Efter en lång dag kan det vara skönt att varva ner med en drink i hotellbaren. På Davidoff Lounge kan cigarrkonnäsören njuta i fulla drag.

Ta sig till hotellet: Det är mycket lätt att hitta till Radisson SAS Resort Trent. Hotellet ligger endast 30 mil från Berlin och Hamburg, och 25 kilometer från staden Bergen. Du kan enkelt nå Rügen via väg A20, och den nyligen uppförda bron. Innan avresan kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24.