Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Resort TrysilBeskrivning: Trysil är ett samhälle i östra Norge med omkring 7 000 invånare. Samhället är kanske mest berömt för Trysilfjället, som är Norges största skidanläggning. Radisson SAS Resort Trysil är ett nytt hotell som ligger mitt i denna skidanläggning. Hotellet har 105 superior rooms, för fyra personer, 7 alpine suites med 2 sovrum samt 97 deluxe apartments för upp till 5 personer.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Resort Trysil är bland annat utrustade med platt-TV, CD & DVD spelare, säkerhetsskåp och hårtork. Som gäst på Radisson SAS Resort Trysil har du även tillgång till Internetuppkoppling. Hotellet kan också erbjuda en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Resort Trysil direkt via hotellets hemsida. I samband med att du gör din bokning ska du hålla utkik efter aktuella erbjudanden. Kom ihåg att vara ute i god tid med din bokning, i synnerhet om du tänkt besöka Trysil under den mest hektiska turistsäsongen. Om du väljer att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet så kom ihåg att kontrollera ifall skatter och andra avgifter är inkluderade i det angivna priset.

Konferens: Radisson SAS Resort Trysil är ett perfekt alternativ för dig som tänkt anordna en konferens. Här kan man kombinera kreativt arbete med härlig skidåkning. Hotellet kan erbjuda 12 fräscha möteslokaler som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Radisson SAS Resort Trysil har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 550 personer.

Träna: Trysil är i det närmaste synonymt med skidåkning. Efter en lång dag i backen kan det vara skönt att varva i hotellets spa. Du kan boka tid för ett flertal välgörande kroppsbehandlingar. Vidare finns det även ett flertal fina swimmingpooler och du kan bland annat prova på att surfa inomhus. Förutom detta finns det också en bowlingbana på området.

Restaurang: Varje morgon kan du avnjuta en väl tilltagen frukostbuffé. På La Piazza Bar & Restaurant njuter du av goda pizzor bakade i stenugn. I anslutning till bowlingbanan finns också en trevlig restaurang, K2 Sports Bar, där det bland annat serveras hamburgare, krispiga sallader och snacks.

Ta sig till hotellet: Radisson SAS Resort Trysil ligger 160 kilometer från Oslos flygplats Gardermoen. Från flygplatsen kan du ta Trysil-Ekspressen. Denna buss avgår 8 gånger per dag och restiden till Trysil är ungefär 2 timmar och 50 minuter. Väljer du att ta bilen till Trysil så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från exempelvis sajten Map 24.