Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Resort WutzschleifeBeskrivning: Wutzschleife ligger i östra Bayern, endast 15 kilometer från den tjeckiska gränsen. Området är mycket vackert, med berg, sjöar och stora skogar. Radisson SAS Resort Wutzschleife är ett högklassigt hotell. Här tar du in för att verkligen rå om dig själv och din kropp. Hotellet kan erbjuda 59 stilfullt inredda gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Resort Wutzschleife är bland annat utrustade med satellit-TV, telefon, minibar och hårtork. Vidare finns det en tvättjänst på hotellet.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt boende på Radisson SAS Resort Wutzschleife direkt via hotellets hemsida. Då Radisson SAS Resort Wutzschleife är ett mycket populärt hotell så ska du alltid se till att vara ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet om du reser med ett större sällskap. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att skatter och andra avgifter är inräknade i priset.

Konferens:
Om du tänkt sätta samman en konferens i Bayern, så är Radisson SAS Resort Wutzschleife ett utmärkt alternativ. I den vackra miljön kommer kreativiteten att flöda. Efter arbetet kan ni gå en runda på golfbanan, få spa-behandlingar eller gå ut på hiking. Radisson SAS Resort Wutzschleife har fått en rad utmärkelser för sin fina konferensverksamhet.

Träna: Under din vistelse på Radisson SAS Resort Wutzschleife finns goda möjligheter till motion. Du kan exempelvis gå en runda på de närliggande 18-håls golfbanan. Vidare kan du även beställa tid för massage och diverse skönhetsbehandlingar, ta ett uppfriskande dopp i hotellets pool eller svettas i bastun. Vidare är hotellets Ayurveda Centre mycket populärt. Här erbjuds du ayurvediska måltider, personliga behandlingar och kurer.

Restaurang:
Radisson SAS Resort Wutzschleife har hela fem olika restauranger. Här serveras kulinariska läckerheter i trivsam miljö. Ta tillfället i akt och bekanta dig med det klassiskt bayerska köket. Vidare arrangerar hotellet matlagningskurser. På Lobby Bar & Club Bar träffar du dina vänner och kollegor, i en avslappnad atmosfär, över en välsmakande drink.

Ta sig till hotellet:
Avståndet från Radisson SAS Resort Wutzschleife till de närmaste flygplatserna, som ligger i München respektive Nürnberg, är 180 respektive 120 kilometer. Den närmaste stationen är Bodenwöhr, som ligger 25 kilometer bort. Om du tar bilen till Wutzschleife, eller väljer att hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut detlajerade färdanvisningar från sajten Map 24.