Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Royal Hotel BrysselBeskrivning: Radisson SAS Royal Hotel Brussels ligger mitt i den belgiska huvudstaden. Många av Bryssels största attraktioner ligger endast en kort promenad från hotellet. Radisson SAS Royal Hotel Brussels kan erbjuda 281 vackert inredda gästrum.

Faciliteter: Rummen på hotellet är utrustade med satellit-TV, minibar, säkerhetsskåp, telefon och byxpress. Vidare finns det möjlighet att brygga en kopp kaffe eller te. Som gäst på Radisson SAS Royal Hotel Brussels så har du också tillgång till Internetuppkoppling.

Bokning: Det enklaste sättet att bok ett rum på Radisson SAS Royal Hotel Brussels är att göra det via hotellets hemsida. Om du väljer att boka in dig på hotellet via någon annan hotellsajt så ska du alltid först kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens:
Radisson SAS Royal Hotel Brussels är en idealisk plats att förlägga en konferens eller ett affärsmöte. De 15 mötesrummen är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Hotellet har en kapacitet att ta emot upp till 300 personer vid banketter och 500 personer vid cocktailpartyn.

Träna: På Radisson SAS Royal Hotel Brussels finns det goda möjligheter att motionera. Längst upp i hotellet ligger Brussels Royal Fitness Club. Vidare finns det en bastu för den som vill varva ner efter en hektisk dag i den belgiska huvudstaden.

Restaurang:
För dig som blir hungrig eller törstig under din vistelse på Radisson SAS Royal Hotel Brussels finns det flera alternativ. På PebbleWood Corner njuter du av en fantastisk frukostbuffé. Atrium Restaurant erbjuder menyn med internationella rätter, såväl som typiskt belgiska. Är du sugen på skaldjur så kan du boka bord på Sea Grill Restaurant. Vidare finns det en mycket trevlig hotellbar, Bar Dessiné, på Radisson SAS Royal Hotel Brussels.

Ta sig till hotellet: Om du kommer från flygplatsen så är tåg det snabbaste sättet att ta sig till Radisson SAS Royal Hotel Brussels. Tågen går varje kvart och det tar endast 20 minuter att ta sig till Centralstationen, Gare Centrale. Radisson SAS Royal Hotel Brussels ligger endast några hundra meter från stationen. Om du tar bilen till Brussel, eller hyr en på plats, så kan Radisson SAS Royal Hotel Brussels också erbjuda en avgiftsbelagd gästparkering. Att ha bilen parkerad på gästparkeringen kostar 30 Euro per dag. För en detaljerad färdanvisning från ditt hem till Radisson SAS Royal Hotel Brussels, kan du surfa in på sajten Map 24.