Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Royal Hotel BryggenBeskrivning: Bergen är med sina omkring 250 000 invånare Norges största stad. Radisson SAS Royal Hotel Bryggen är ett mycket fint hotell som ligger i de centrala delarna av staden. Stadsdelen Bryggen har en lång och spännande historia, och ingår idag i UNESCO:s världsarvslista. Hotellet har 273 vackert inredda gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Royal Hotel Bryggen är bland annat utrustade med TV, telefon, radio, mini bar och byxpress. Som gäst på hotellet så har du även tillgång till Internetuppkoppling. Vidare finns det ett business centre på hotellet, som är öppet dygnet runt, där du kan låna en dator och fax.

Bokning: Du kan enkelt boka in din vistelse på Radisson SAS Royal Hotel Bryggen direkt via hotellets hemsida. För att vara säker på att få tag på ett rum på hotellet är det alltid en fördel om man är ute i god tid med sin bokning. Om du väljer att gå via någon annan hotellbokningssajt så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Royal Hotel Bryggen kan erbjuda 17 moderna möteslokaler. Personalen på hotellet är mycket vana vid att stå som värdar för både små och stora konferenser och hjälper er så att hela arrangemanget flyter på så bra som möjligt.

Träna: Under din vistelse på Radisson SAS Royal Hotel Bryggen finns det goda möjligheter till att motionera. Hotellet kan bland annat erbjuda ett fullt utrustat gym. Vidare kan du ta en uppfriskande simtur i hotellets swimmingpool. Förutom detta kan du även bada bastu och sola solarium.

Restaurang: Madam Felle är en restaurang som har en mysig atmosfär. Här serveras välsmakande rätter i en avslappnad miljö. Under våren och sommaren så kan du även ta dig något enklare att äta i restaurangens utomhusavdelning. På Beffen Bar träffar du vänner och kollegor över en drink. Engelen Night Club är stället för dig som vill bränna lite extra energi vid dagens slut. Nattklubben är öppen från onsdag till lördag och är gratis för alla hotellets gäster.

Ta sig till hotellet: Det är inte speciellt svårt att hitta till Radisson SAS Royal Hotel Bryggen. Om du tar bilen till Bergen, eller väljer att skaffa en hyrbil väl på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från exempelvis sajten Map 24. Det finns en gästparkering i anslutning till hotellet.