Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Royal Hotel DublinBeskrivning: Dublin är huvudstad i Republiken Irland. Staden är ett ekonomiskt, administrativ och kulturellt centrum. Dublin kan erbjuda mängder av spännande sevärdheter, trendiga butiker och gemytliga pubar. Radisson SAS Royal Hotel Dublin är ett högklassigt hotell som ligger i de centrala delarna av staden. Hotellet kan erbjuda 150 gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Royal Hotel Dublin är bland annat utrustade med platt-TV, Internetuppkoppling, AC, mini bar, säkerhetsskåp, telefon, byxpress, strykbräda och strykjärn samt hårtork. Du kan även brygga upp dig på en kopp kaffe eller te på rummet. Vidare kan Radisson SAS Royal Hotel Dublin erbjuda en tvättjänst.

Bokning: Du kan boka ditt rum på Radisson SAS Royal Hotel Dublin direkt via hotellets hemsida. Kom dock ihåg att du ska vara ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet om du tänkt besöka Dublin under den mest hektiska högsäsongen. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Royal Hotel Dublin kan erbjuda 15 fräscha möteslokaler, som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Hotellet har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 400 personer. Personalen på hotellet är mycket van vid att stå som värdar för konferenser och hjälper dig så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: Om du skulle bli sugen på att motionera under din vistelse på hotellet så kan du styra kosan mot The Iveagh Fitness Club, som ligger endast fem minuters gångväg från hotellet. Här finns ett fullt utrustat gym, swimmingpool och bastu. I närheten av Dublin finns också ett flertal fina golfbanor.

Restaurang: Verres en Vers är en modern tolkning av ett franskt brasserie. Här serveras klassiska franska rätter i en trevlig atmosfär. Sure Bar bär en typisk irländsk touche. Här kan du avnjuta ett glas öl, men också inta en måltid. The Vintage Room är ett måste för dem som gillar whiskey. O Bar är det perfekta alternativet för sällskap upp till 30 personer.

Ta sig till hotellet: Det är tämligen enkelt att hitta till hotellet. Radisson SAS Royal Hotel Dublin ligger i stadens shopping och teaterdistrikt. Avståndet från hotellet till Dublin International Airport är 12 kilometer. Om du tar dig med bil till Radisson SAS Royal Hotel Dublin så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. I anslutning till hotellet finns det ett underjordiskt parkeringsgarage med 60 platser. Att ha bilen parkerad i garaget kostar 10 EUR per dygn.