Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Royal Hotel HelsingforsBeskrivning: Helsingfors är en trevlig stad som passar utmärkt att besöka året om. Radisson SAS Royal Hotel Helsinki ligger i hjärtat av den finländska huvudstaden. Stämningen på hotellet är varm och inbjudande. Från hotellet är det nära till många sevärdheter, restauranger och butiker. Radisson SAS Royal Hotel Helsinki kan erbjuda 262 nyligen renoverade rum. Rummen bär en tydlig prägel av Skandinavisk design.

Faciliteter:
Rummen på Radisson SAS Royal Hotel Helsinki är bland annat utrustade med TV, telefon, minibar, AC, byxpress, hårtork och möjligheten att stryka sina kläder. Vidare kan dy som gäst på hotellet koppla upp dig mot Internet. Förutom detta kan Radisson SAS Royal Hotel Helsinki erbjuda en tvättservice.

Bokning:
Det enklaste sättet att boka ett rum på Radisson SAS Royal Hotel Helsinki är att göra det direkt via hotellets hemsida. Då hotellet är populärt är det alltid bra om du är ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet om du tillhör ett större sällskap. Väljer du att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens:
På Radisson SAS Royal Hotel Helsinki finns det 13 renoverade och fullt utrustade möteslokaler. Hotellet är mycket flexibla och kan ta emot mindre sällskap, såväl som grupper på upp till 400 personer.

Träna: Helsingfors kan erbjuda mycket för den som vill motionera. Det finns exempelvis flera fina cykelstigar och längdskidåkningsspår. Personalen på Radisson SAS Royal Hotel Helsinki hjälper gärna till med att hitta en lämplig motionsform för just dig. Vidare kan hotellet erbjuda flera bastus.

Restaurang:
På Grill it! njuter du av en underbar barbecue i en härlig atmosfär. Vidare finns det en bar och ett café på hotellet. Här kan det vara skönt att varva ner efter en lång dag fylld av upplevelser i den finska huvudstaden.

Ta sig till hotellet:
Närmsta buss och tunnelbanestation ligger mitt emot hotellet, på andra sidan gatan. Tågstationen ligger endast några minuter bort. Att ta sig från Radisson SAS Royal Hotel Helsinki till flygplatsen tar omkring 30 minuter med buss eller taxi. Du kan hoppa på en buss till flygplatsen endast 500 meter från hotellet. Till färjorna är det bara några kilometer. Det finns möjlighet att parkera bilen i anslutning till Radisson SAS Royal Hotel Helsinki.