Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Royal Hotel StavangerBeskrivning: Stavanger, med sin a 180 000 invånare, ligger i den sydvästra delen av Norge, där Nordsjön möter djupa fjordar och höga berg. Stadsmiljön präglas av smala gator med attraktiva butiker, och trevliga restauranger och kaféer. Radisson SAS Royal Hotel Stavanger ligger mitt i stadens centrum. Hotellet har 204 vackert inredda gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Royal Hotel Stavanger är bland annat utrustade med Internetuppkoppling, telefon och byxpress. Vidare kan du brygga upp dig på en kopp te eller kaffe på rummet. Förutom detta finns det även en tvättjäst på Radisson SAS Royal Hotel Stavanger.

Bokning: Du kan boka din vistelse på Radisson SAS Royal Hotel Stavanger direkt via hotellets hemsida. Kom dock ihåg att Radisson SAS Royal Hotel Stavanger är ett populärt hotell, och således gäller det att vara ute i god tid med sin bokning. Går du via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du komma ihåg att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Royal Hotel Stavanger kan erbjuda 7 fräscha möteslokaler. Samtliga är väl utrustade beträffande teknisk apparatur. Hotellet välkomnar både stora och små konferenssällskap och har en kapacitet att emot grupper på upp till 750 personer. Personalen på hotellet är mycket van vid att arrangera konferenser och hjälper ert sällskap så att allt flyter på så smidigt som möjligt.

Träna: I hotellets Pool Club hittar du träningsredskap, en swimmingpool, jacuzzi och bastu. Du kan vara med på bland annat aerobics och spinning. Vidare går det även att boka tid för diverse välgörande spa-behandlingar. Om du föredrar utomhusaktiviteter så finns det fina joggingspår i anslutning till hotellet

Restaurang: Chicago Bar & Restaurant erbjuder en eklektisk meny, där du kan välja mellan alltifrån uppfriskande drinkar och snacks till en trerätters gourmetmiddag. Restaurangen har öppet mellan 17.00 och 23.00, men baren stänger först 01.00. Harlequin är en bar som ligger i hotellets lobby. Här träffar du vänner och kollegor under avslappnade former över en drink. Det är också som den vältagna frukostbuffén serveras varje morgon.

Ta sig till hotellet: Från Radisson SAS Royal Hotel Stavanger är det nära till tågstation, flygplatsbussar och färjeterminaler. Om du tar bilen till Stavanger, eller väljer att skaffa en hyrbil väl på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut detaljerade färdanvisningar från en sajt som Map 24.