Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Royal Hotel VasaBeskrivning: Vasa är en vacker stad som ligger i landskapet Österbotten, i västra Finland. Staden brukar omnämnas som Finlands soligaste och här finns något för alla åldrar och intressen. Radisson SAS Royal Hotel ligger i stadens centrum. Marknadstorget ligger endast ett stenkast från hotellet. Radisson SAS Royal Hotel kan erbjuda 258 gästrum

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Royal Hotel i Vasa är utrustade med bland annat TV, telefon, minibar, hårtork och byxpress. Vidare kan hotellets gäster koppla upp sig mot Internet. Förutom detta finns det också en tvättjänst på Radisson SAS Royal Hotel.

Bokning: Du bokar enklast din vistelse på Radisson SAS Royal Hotel i Vasa direkt över Internet, via hotellets hemsida. Då Radisson SAS Royal Hotel är ett populärt hotell så ska du alltid se till att vara ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet om du tänkt besöka Vasa under den mest hektiska högsäsongen. Du kan också ordna med din bokning via en annan hotellbokningssajt på Internet. Det finns tämligen många aktörer på marknaden. Kom dock ihåg att kontrollera priset så att skatter och andra avgifter är inkluderade.

Konferens: Radisson SAS Royal Hotel är ett av de mest efterfrågade konferenshotellen i området. Hotellet kan erbjuda 18 fräscha mötesrum. Central Restaurant är det perfekta alternativet för både stora och små sällskap. Radisson SAS Royal Hotel har all den tekniska utrustning som man kan tänkas behöva under konferensen eller affärsmötet. Vidare är personalen på hotellet mycket kunnig och kan hjälpa dig så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna:
I närheten av hotellet finns det ett gym. Fråga i receptionen för mer information. Vidare kan Radisson SAS Royal Hotel i Vasa erbjuda sina gäster två inomhusswimmingpooler. Den ena ligger längst upp i hotellet. På Radisson SAS Royal Hotel finns också 5 bastus.

Restaurang:
På Fransmanni restaurant serveras läckerheter från det franska köket. Här dinerar du i en avslappnande atmosfär. På restaurangen finns också ett separat rum som kan ta emot grupper på mellan 10 till 22 personer. Vidare finns det två trevliga barer på hotellet.

Ta sig till hotellet:
Järnvägsstationen ligger alldeles runt hörnet och det är även gångavstånd till busstationen. Att åka från Radisson SAS Royal Hotel till flygplatsen tar omkring 15 minuter. Om du väljer att ta bilen till Vasa kan du ha den parkerad i hotellets garage. För en detaljerad färdanvisning kan du surfa in på sajten Map24.