Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Royal Hotel KöpenhamnBeskrivning: Radisson SAS Royal Hotel ligger i hjärtat av den danska huvudstaden, ett stenkast från Centralstationen. I närheten av hotellet ligger Tivoli och shoppinggatan Ströget. Radisson SAS Royal Hotel i Köpenhamn kan erbjuda 260 gästrum, som håller mycket hög standard.

Faciliteter:
Rummen på Radisson SAS Royal Hotel är bland annat utrustade med minibar, vattenkokare, hårtork, byxpress, strykbräda och strykjärn, säkerhetsskåp och badrock. Som gäst på hotellet har du också tillgång till Internetuppkoppling. Hotellet kan också erbjuda barnpassning. Som gäst på Radisson SAS Royal Hotel kan du få roomservice dygnet runt.

Bokning:
Du kan enkelt boka ditt rum på Radisson SAS Royal Hotel i Köpenhamn via hotellets hemsida. Skulle du välja att göra din bokning via någon annan aktör på Internet, så ska du alltid kontrollera så att skatter och andra avgifter är inkluderade i priset. För att vara säker på att få ett rum på Radisson SAS Royal Hotel är det alltid en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning.

Konferens:
Radisson SAS Royal Hotel i Köpenhamn är en utmärkt plats att förlägga en konferens. Hotellet kan erbjuda ett stort antal möteslokaler. Den största har en kapacitet att ta emot upp till 300 personer. Möteslokalerna på Radisson SAS Royal Hotel är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Vidare finns det kunnig personal på hotellet som kan hjälpa dig med att göra ditt affärsmöte så lyckat som möjligt.

Träna:
Hotellet har ett mycket fräscht gym. Du kan boka en tid med en personlig tränare. Förutom detta finns det möjlighet att få massage och andra typer av behandlingar. Förutom detta finns det bastu och solarium på Radisson SAS Royal Hotel i Köpenhamn.

Restaurang: Alberto K är en härlig restaurang som ligger på hotellets 20e våning. Utsikten över den danska huvudstaden är minst sagt storslagen. Restaurangen räknas allmänt som en av de allra bästa i Danmark. På Cafe Royal kan du äta en lite mer informell lunch, middag eller något lättare. Här serveras danska, såväl som internationella, rätter. Om du är sugen på en drink före maten, eller kanske en kopp kaffe, så kan du gå till Royal Bar.

Ta sig till hotellet:
Från Radisson SAS Royal Hotel till Kastrup, Köpenhamns internationella flygplats, tar det ungefär 25 minuter. Om du väljer att ta bilen till Köpenhamn så kan du ha den stående på hotellets gästparkering.