Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Royal Viking Hotel StockholmBeskrivning: Radisson SAS Royal Viking Hotel Stockholm har ett perfekt läge i staden. Från hotellet är det nära till sevärdheter, butiker och restauranger. Bara några hundra meter från hotellet ligger Gamla stan och det kungliga slottet. Radisson SAS Royal Viking Hotel Stockholm har 459 gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Royal Viking Hotel Stockholm är bland annat utrustade med TV, telefon, AC, mini bar, byxpress, hårtork och Internetuppkoppling. Du kan även brygga upp dig på en kopp te eller kaffe på hotellet. Roomservice går att få dygnet runt. Vidare erbjuder Radisson SAS Royal Viking Hotel Stockholm sina gäster en tvättservice.

Bokning: Du kan boka ditt rum på Radisson SAS Royal Viking Hotel Stockholm direkt via hotellets hemsida. Kom ihåg att hålla utkik efter aktuella erbjudanden. Skulle du välja att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet, så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Om du tänkt förlägga en konferens till huvudstaden så är Radisson SAS Royal Viking Hotel Stockholm ett mycket bra alternativ. Hotellet kan erbjuda ett stort antal fräscha konferensrum. På hotellet finns det 14 nyligen renoverade rum som har en kapacitet att ta emot 150 personer. I Södra Paviljongen finns det ytterligare 13 mötesrum som kan ta emot 150 personer. Personalen på hotellet gör sitt yttersta för att ert sällskap ska trivas.

Träna: På hotellet finns det ett mycket fräscht och fint hälsocentrum, med moderna träningsmaskiner och en härlig swimmingpool. Om du vill har tips på andra motionsformer under din vistelse på Radisson SAS Royal Viking Hotel Stockholm så kan du ta kontakt med personalen i receptionen. De hjälper dig att hitta rätt.

Restaurang: På Stockholm Fisk Restaurant serveras utsökta gastronomiska anrättningar i en trivsam miljö. Missa inte heller SkyBar, som ligger längst upp i hotellet och som kan erbjuda en underbar utsikt över huvudstaden. Här kan du avnjuta en cocktail, en kopp kaffe eller lite snacks.

Ta sig till hotellet: För att ta dig till och från Arlanda så kan du ta expresståget som avgår från Centralstationen. Om du väljer att ta bilen till Stockholm, eller hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från exempelvis sajten Map 24. I anslutning till Radisson SAS Royal Viking Hotel Stockholm finns det en parkering för hotellets gäster.