Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Saga Hotel ReykjavikBeskrivning: Reykjavik är världens nordligast belägna huvudstad. Här finns det mängder av sevärdheter, fina restauranger och trendiga butiker. Vidare är det många som lockas till Island på grund av den storslagna och vackra naturen. Radisson SAS Saga Hotel är ett modernt hotell med hög standard, som ligger mitt i centrala Reykjavik. Hotellet kan erbjuda 209 gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Saga Hotel är bland annat utrustade med satellit-TV, telefon, mini bar, hårtork och byxpress. Du kan också brygga dig en kopp kaffe eller te. Som gäst på Radisson SAS Saga Hotel i Reykjavik kan du också koppla upp dig mot Internet. På hotellet finns även en tvättservice.

Bokning: Du bokar enkelt din vistelse på Radisson SAS Saga Hotel direkt via hotellets hemsida. Det är alltid en fördel om du är ute i god tid med din bokning. Håll utkik efter aktuella specialerbjudanden, såsom det romantiska paketet och kulturella paket. Om du väljer att gå genom någon hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Saga Hotel är en perfekt plats för dig som tänkt att för konferensen eller affärsmötet till den isländska huvudstaden. Hotellet kan erbjuda 8 fräscha möteslokaler. Här hittar du all den utrustning som du kan tänkas behöva. Personalen på Radisson SAS Saga Hotel har stort erfarenhet av att arbeta med möten och kan hjälpa dig med arrangemanget, så att alltid flyter på så bra som möjligt.

Träna: På hotellet finns det ett fullt utrustat fitness center. Vidare kan du bada jacuzzi eller basta. Det finns också möjlighet att beställa tid för massage och andra välgörande behandlingar. På Radisson SAS Saga Hotel finns också en frisör.

Restaurang: Grillið är en riktig kulinarisk upplevelse. Här serveras välsmakande rätter och utsökta viner. Restaurangen erbjuder också en panoramautsikt över den isländska huvudstaden. Restaurant Skrudur kan erbjuda smaksensationer från världens alla hörn. Eftermiddagskaffet intar du på mysiga Mimisbar and Lounge.

Ta sig till hotellet: Det tar ungefär 45 minuter att åka från Radisson SAS Saga Hotel till Keflavik International Airport. Du kan åka buss direkt från flygplatsen till hotellet. Om du väljer att hyra en bil under din vistelse på Island, så kan du ha den parkerad i anslutning till hotellet. Ett gott råd är att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24.