Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Scandinavia Hotel ÅrhusBeskrivning: Århus är en vacker stad som ligger vid Jyllands östkust. Staden är Danmarks näst äldsta och grundades på 700-talet. Radisson SAS Scandinavia Hotel är alternativet för dig som söker efter ett boende med klass i staden. Hotellet kan erbjuda 234 gästrum, som är inredda i enlighet med olika stilar.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Scandinavia Hotel är utrustade med bland annat kabel-TV, minibar, hårtork och byxpress. Vidare kan du som gäst på hotellet koppla upp dig mot Internet. På Radisson SAS Scandinavia Hotel finns också en tvättservice.

Bokning: Du bokar enklast ditt rum på Radisson SAS Scandinavia Hotel i Århus direkt via hotellets hemsida. Om du väljer att gå genom någon annan hotellboksningssajt så ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter. För att vara säker på att få ett rum på Radisson SAS Scandinavia Hotel ska du alltid vara ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet om du tänkt sätta samman en större konferens.

Konferens: Om du tänkt sätta samman en konferens eller affärsmöte i Århus så är Radisson SAS Scandinavia Hotel ett perfekt alternativ. Hotellet kan erbjuda 36 fräscha möteslokaler. Rummen är utrustade med alla den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Vidare kan Radisson SAS Scandinavia Hotel stoltsera med en kongresshall som kan ta emot upp till 4 200 personer. Personalen på hotellet kan hjälpa dig att skapa en lyckad konferens.

Träna: På Radisson SAS Scandinavia Hotel finns ett fint gym. Vidare kan det vara skönt att efter en lång dag varva ner i hotellets bastu. Radisson SAS Scandinavia Hotel har också ett solarium. I närheten av hotellet ligger en 18-håls golfbana.

Restaurang: The la Pyramide Restaurant, Lounge & Bar, kan erbjuda en meny som består av rätter från det italienska, såväl som det franska, köket. Denna restaurang satsar hårt på att ha en nyttig profil, med fokus på fettsnåla rätter. Den stora frukostbuffén intar du på Restaurant Scenario.

Ta sig till hotellet: Radisson SAS Scandinavia Hotel ligger mitt i centrala Århus, och det är inte speciellt svårt att hitta till hotellet. Hotellet ligger bredvid Århus konserthall vid Margrethepladsen, och här finns 1 200 parkeringsplatser. Om du vill ha detaljerade anvisningar till hur man bäst tar sig till Radisson SAS Scandinavia Hotel, så kan du surfa in på hotellets hemsida.