Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Scandinavia Hotel OsloBeskrivning: Den norska huvudstaden Oslo kan erbjuda ett stort antal sevärdheter och attraktioner. Några av dessa är Slottet, Nasjonalgalleriet, Holmenkollen och Frognerparken. På halvön Bygdøy kan man se Thor Heyerdahls Kon-Tikiflotte och Fridtjof Nansens polarforskningsfartyg Fram. Radisson SAS Scandinavia Hotel Oslo är ett högklassigt hotell som ligger mitt i stadens centrum. Hotellet har 488 gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Scandinavia Hotel Oslo är bland annat utrustade med TV, radio, telefon, mini bar och hårtork. Som gäst på hotellet har du även tillgång till Internetuppkoppling.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt boende på Radisson SAS Scandinavia Hotel Oslo direkt via hotellets hemsida. Skulle det uppstå några frågetecken i samband med bokningen så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. Väljer du att ombesörja din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet, så var noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Om du tänkt förlägga en konferens till den norska huvudstaden så är Radisson SAS Scandinavia Hotel Oslo ett mycket bra alternativ. Hotellet kan erbjuda 18 fina konferensrum. Radisson SAS Scandinavia Hotel Oslo har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 1 200 personer. Personalen på hotellet är mycket van vid att stå som värdar för både små och stora konferenser, och hjälper ert sällskap så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: Skulle du bli sugen på att motionera under din vistelse på Radisson SAS Scandinavia Hotel Oslo, så kan du styra kosan mot The Lagoon. Här hittar du ett fullt utrustat gym. Vidare kan du ta en uppfriskande simtur i hotellets swimmingpool, eller svettas ut rejält i bastun. Förutom detta finns det även ett solarium. The Lagoon är öppen varje dag, mellan 06.00 och 22.00.

Restaurang: Holberg Resturant erbjuder en härlig matupplevelse i en trevlig miljö. Menyn består av en fusion mellan det norska och det brasilianska köket. Är du sugen på mat från Medelhavet ska du välja ENZO Bar and Restaurant. Summit är en bar som ligger på den 21:a våningen och som erbjuder en panoramavy över den norska huvudstaden. Den väl tilltagna frukostbuffén intar du på Brasseriet.

Ta sig till hotellet: Du kan åka flygbuss direkt från hotellet ut till Gardermoen. Bussarna avgår var tjugonde minut. Avståndet från Radisson SAS Scandinavia Hotel Oslo till Gardermoen är 47 kilometer. Färjeterminalerna ligger en tio minuters bilresa från hotellet.
Väljer du att ta bilen till Oslo så kan du skriva ut detaljerade färdanvisningar från sajten Map 24. Det finns en gästparkering i anslutning till hotellet.