Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Schwarzer Bock Hotel WiesbadenBeskrivning: Wiesbaden är en gammal stad, med omkring 300 000 invånare, som ligger i delstaten Hessen. Det finns spår som visar att bosättningar fanns på platsen, där staden nu ligger, redan under yngre stenåldern. Radisson SAS Schwarzer Bock Hotel Wiesbaden är ett högklassigt hotell som kan erbjuda 142 vackert inredda rum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Schwarzer Bock Hotel Wiesbaden är bland annat utrustade med TV, telefon, radio, mini bar, AC, hårtork, säkerhetsskåp och byxpress. Du kan brygga dig en kopp kaffe eller te på rummet. Vidare har du som gäst på Radisson SAS Schwarzer Bock Hotel Wiesbaden tillgång till Internetuppkoppling. Tvättjänst finns också att tillgå på hotellet.

Bokning: Du bokar enkelt in dig på Radisson SAS Schwarzer Bock Hotel Wiesbaden direkt via hotellets hemsida. Det är alltid en fördel om du är ute i god tid med din bokning. Håll också utkik efter aktuella erbjudanden. Väljer du att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att skatter och andra avgifter är inräknade i priset.

Konferens: Radisson SAS Schwarzer Bock Hotel Wiesbaden kan erbjuda 10 vackra konferensrum som kan ta emot upp till 230 gäster. Rummen är utrustade med den tekniska apparatur som man kan tänkas behöva under en konferens. Personalen på hotellet är vana vid att ordna med konferenser och kan således hjälpa dig med de nödvändiga arrangemangen.

Träna: Hotellet har ett fitness center med pool, som dock för närvarande är stängt. Du kan emellertid boka tid för massage och diverse andra behandlingar. Hotellets spa har under besökts av ett flertal celebriteter, däribland den ryske författaren Fjodor Dostojevskij och tyske poeten Johann Wolfgang von Goethe.

Restaurang:
På Restaurant Capricorne avnjuter du en utsökt måltid i romantisk miljö. För sällskap som önskar att dinera i avskildhet så rekommenderas det anrika Ingelheimer Zimmer. Den historiska balsalen är ett utmärkt alternativ vid bröllop, banketter och födelsedagskalas. På Bar 1486 beställer du en god cocktail eller ett glas av det lokala vinet. Under fredags- och lördagskvällar kan du räkna med trivsam livemusik.

Ta sig till hotellet:
Från Radisson SAS Schwarzer Bock Hotel Wiesbaden till Frankfurt International Airport tar endast 30 minuter. Om du väljer att ta bilen till Wiesbaden kan det vara en idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från exempelvis sajten Map 24.