Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Strand Hotel StockholmBeskrivning: Stockholm är en härlig turiststad som passar utmärkt att besöka året om. Staden kan erbjuda mängder av sevärdheter och attraktioner. Radisson SAS Strand Hotel Stockholm ligger mitt i staden, nära till många fina butiker, museer och Gamla stan. Hotellet har 152 vackert inredda gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Strand Hotel Stockholm är bland annat utrustade med TV, mini bar, AC, hårtork, byxpress och Internetuppkoppling. Som gäst på hotellet har du också tillgång till roomservice dygnet runt. Förutom detta kan Radisson SAS Strand Hotel Stockholm även erbjuda en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka in din vistelse på Radisson SAS Strand Hotel Stockholm direkt via hotellets hemsida. I samband med att du gör din bokning ska du också komma ihåg att hålla utkik efter aktuella erbjudanden. Skulle du välja att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet, så var noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Strand Hotel Stockholm kan erbjuda 8 fräscha möteslokaler. Dessa rum är väl utrustade beträffande teknisk apparatur. Radisson SAS Strand Hotel Stockholm har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 90 personer. Personalen på hotellet är mycket hjälpsam och gör sitt yttersta för att ert konferenssällskap ska trivas.

Träna: Längst upp i hotellet ligger ett fint gym, som erbjuder en härlig utsikt över Stockholm. Här kan du även basta eller boka tid för massage. Som gäst på Radisson SAS Strand Hotel Stockholm får du också rabatterat inträde på Sturebadet. Här kan du simma, eller delta i aerobics- och yogaklasser.

Restaurang: Strand Restaurant & Lounge serverar modern och hälsosam svenska mat, tillagad med färska ingredienser. Efter en lång dag kan det vara skönt att varva ner i hotellets lounge. Här serveras uppfriskande drinkar, kaffe och snacks. Om du gästar Radisson SAS Strand Hotel Stockholm under helgen så ska du inte missa den välsmakande brunchen, som serveras på lördagar och söndagar.

Ta sig till hotellet: För att ta dig från Radisson SAS Strand Hotel Stockholm till Arlanda kan du hoppa på ett expresståg som avgår från Centralstationen. Om du åker tunnelbana till och från hotellet så är den blå linjen som gäller, och hållplatsen du ska hålla utkik efter är Kungsträdgården. Väljer du att ta dig till hotellet med bil så kan det vara en god idé att på förhand skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. I anslutning till Radisson SAS Strand Hotel Stockholm finns det en parkering för hotellets gäster.