Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Balmoral Hotel SpaBeskrivning: Till Spa har det kommit besökare sedan 1300-talet för att bada i de helande källorna. Radisson SAS Balmoral Hotel Spa är ett trevlig hotell som håller hög klass. I närheten av hotellet ligger The Royal Golf Club des Fagnes och Les Thermes de Spa. Radisson SAS Balmoral Hotel Spa kan erbjuda 106 gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Balmoral Hotel Spa är utrustade med alla de bekvämligheter som återfinns på ett fyrstjärnigt hotell. Som gäst på Radisson SAS Balmoral Hotel Spa har du också tillgång till Internetuppkoppling.

Bokning: Du kan boka ditt rum på Radisson SAS Balmoral Hotel Spa direkt över Internet. Var dock uppmärksam så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. För att vara säker på att få tag på ett rum på Radisson SAS Balmoral Hotel Spa så bör du alltid vara ute i god tid med din bokning.

Konferens: Spa är en utmärkt ort att förlägga en konferens. På hotellet ges goda möjligheter till produktivt arbete, såväl som härlig rekreation. Radisson SAS Balmoral Hotel Spa kan erbjuda sex, fullt utrustade, sammanträdesrum. Hotellet har en kapacitet att ta emot konferenssällskap på upp till 250 personer.

Träna: Som gäst på Radisson SAS Balmoral Hotel Spa har du goda möjligheter att motionera. Hotellet kan bland annat erbjuda ett gym, en swimmingpool såväl som jacuzzi. Förutom sköna spa-behandlingar kan du också gå en runda på den närliggande golfbanan. Vidare finns det också möjlighet att spela tennis.

Restaurang:
På Radisson SAS Balmoral Hotel Spa finns en trevlig restaurang, Entre Terre & Mer, där du kan avnjuta regionala läckerheter. Restaurangen har också en stor vinkällare fylld med exklusiva flaskor. Vill du varva ner med en god drink, framför en öppens spis, bör du styra kosan mot L’ Entre-Temps Bar. På Radisson SAS Balmoral Hotel Spa serveras en utsökt frukost med mängder av alternativ. Frukosten serveras mellan 07.00 och 10.30.

Ta sig till hotellet:
Även om hotellet ligger i en mysig skog så tar det endast tre minuter att ta sig in till stadens centrum. Om du åker med bil från järnvägsstationen tar det endast fem minuter att komma fram till hotellet. Formel 1-banan Spa-Francorchamps ligger omkring 12 kilometer från Radisson SAS Balmoral Hotel Spa. Reser du till Spa med bil, eller hyr en på plats, så kan du ha den parkerad vid hotellet kostnadsfritt. Parkeringen är dessutom kameraövervakad.