Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Gewandhaus Hotel DresdenBeskrivning: Dresden är en stad med omkring en halv miljon invånare, som är belägen i de östra delarna av Tyskland. På den plats där staden idag ligger har det funnits bebyggelse under mycket lång tid. Några av stadens sevärdheter är Katholische Hofkirche, Zwinger, Semperoper och Dresden Zoo. Radisson SAS Gewandhaus Hotel Dresden ligger i de centrala delarna av denna vackra stad. Hotellet har 94 gästrum och tre sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Gewandhaus Hotel Dresden är bland annat utrusade med privat jacuzzi, mini bar, AC, byxpress och hårtork. Du har också tillgång till strykbräda och strykjärn. Vidare kan du brygga dig en kopp kaffe eller te. Som gäst på Radisson SAS Gewandhaus Hotel Dresden kan du även koppla upp dig mot Internet. Hotellet har också en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Gewandhaus Hotel Dresden direkt via hotellets hemsida. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att skatter och andra avgifter är inkluderade i priset.

Konferens: Radisson SAS Gewandhaus Hotel Dresden är ett utmärkt alternativ för dig som tänkt förlägga en konferens, eller affärsmöte, i staden. Hotellet kan erbjuda 5 fräscha och välutrustade möteslokaler. Radisson SAS Gewandhaus Hotel Dresden har en kapacitet på att ta emot sällskap på upp till 160 personer.

Träna: På hotellet finns det ett fint gym. Det är också möjligt att hyra cyklar. Ett tips är att cykla längs med den vackra floden Elbe. Vidare kan du ta ett uppfriskande bad i swimmingpoolen. På Radisson SAS Gewandhaus Hotel Dresden kan du också svettas i bastu eller sola solarium. Det går även bra att boka tid för massage.

Restaurang: På Weber’s im Gewandhaus’ njuter du av en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Det är också här som den riktligt tilltagna frukostbuffén serveras om morgnarna. Weber’s Bar är det perfekta alternativet för dig som spenderat en lång dag i Dresden och vill smälta intrycken med en cocktail eller ett glas vin.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Gewandhaus Hotel Dresden till Centralstationen är 2 kilometer, och till Dresden Airport är det 9 kilometer. Om du tar bilen till Dresden kan det vara en god idé att, innan avresan, skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. Det finns en parkering framför hotellet.