Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Seaside Hotel HelsingforsBeskrivning: Den finska huvudstaden Helsingfors har något att erbjuda alla. Här finns mängder av sevärdheter, trevliga butiker och restauranger. Radisson SAS Seaside Hotel Helsinki ligger i affärsdistriktet Ruoholahti. Hotellet kan erbjuda 337 vackert inredda gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Seaside Hotel Helsinki är bland annat utrustade med TV, telefon, mini bar och hårtork. Vidare har du som gäst på hotellet tillgång till bredbandsuppkoppling. Radisson SAS Seaside Hotel Helsinki har också en tvättjänst.

Bokning: Du bokar enklast din vistelse på Radisson SAS Seaside Hotel Helsinki direkt via hotellets hemsida. Det är alltid en fördel att vara ute i god tid med sin bokning. Detta i synnerhet om du reser med ett större sällskap. Väljer du att boka via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontroller så att skatter och andra avgifter är inkluderare i priset.

Konferens:
Radisson SAS Seaside Hotel Helsinki är en utmärkt plats att förlägga en konferens. Hotellet kan erbjuda 12 möteslokaler. Den största har en kapacitet på 150 sittande gäster och 200 vid cocktailbjudningar. Samtliga möteslokaler på Radisson SAS Seaside Hotel Helsinki är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga.

Träna: Det finns ett litet gym i hotellets källare. Vill du uppsöka ett större gym så ligger det ett flertal i närheten av hotellet. Vidare finns det flera trevliga motionsspår i närheten av hotellet. På Radisson SAS Seaside Hotel Helsinki kan du också bada bastu. Längst upp i hotellet finns en bastu, som man kan hyra för privat bruk, och som ger en härlig utsikt över hamnen.

Restaurang:
Viola är en mysig restaurang som serverar delikatesser från Italien, men även från andra delar av Europa. I restaurangens soffhörn kan du njuta av en kopp kaffe. Under sommarmånaderna har restaurangen en liten terrass där du kan sitta med en drink och se på folklivet. I hotellets lobby finns också en kaffebar som är öppen dygnet runt.

Ta sig till hotellet:
Det är lätt att ta sig till Radisson SAS Seaside Hotel Helsinki med bil eller kollektivtrafik. Till Helsinki-Vantaa International Airport tar det endast en halvtimme. Tunnelbanestationen Ruoholahti ligger 500 meter från Radisson SAS Seaside Hotel Helsinki
Om du väljer att ta bilen till hotellet kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map24. Radisson SAS Seaside Hotel Helsinki kan erbjuda en stor gästparkering.